Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

allben

Lid
  • Aantal items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over allben

  • Titel
    Lid
  • Verjaardag 31-08-1966
  1. is er niet één enkel programma die alles kan en gemakkelijk te hanteren is?
  2. programma's voor virussen, spyware, bots, Trojaanse paarden, enzo...
  3. Welke programma's kan ik het beste installeren om mijn computer te beveiligen?
  4. is de 6 ook ok want 600 staat er niet bij?
  5. ik zou een videokaart update moeten hebben van Nivdia feforce 6800 maar ik heb nu een 945gm express chipset family dit heb ik nodig om spelletjes te kunnen spelen alvast bedankt.
  6. ok bedankt, ik ga dat zeker doen.
  7. Hoi Bedankt allemaal voor jullie hulp. De tekstballonnetjes zijn wel weg van het Bureaubladpictogrammen en zo, maar ik heb ze nog wel in Word, E-mail- internet programma en andere programma's.
  8. Hallo allemaal Alvast bedankt voor jullie reacties. Ik ben een slechtziende computergebruiker en gebruik vergrotings software, vandaar dat die tekstballonnetjes zeer vervelend zijn. Ik zou liefst van al alle ballonnetjes weg willen. Ik heb de bovenvermelde dingen uitgevoerd maar heb nog steeds ballonnetjes op en in menu start op de taakbalk en mijn programma's.
  9. hoi, bedankt voor je reactie. Ik heb die handelingen uitgevoerd maar ik heb die tekst ballonnetjes nog steeds.
  10. Hallo, Ik wil graag weten hoe ik die tekstballonnen, die verschijnen als ik met de muis op een knop sta, niet meer weergegeven worden. Alvast bedankt
  11. als ik die stappen volg staar er geen backup tussen
  12. ja dat is voor als je een installatie cd hebt maar die heb ik niet
  13. allben

    Backup

    hoe kan ik een backup maken van mijn hele harde schijf ik werk met XP
  14. Sorry maar ik wil toch liever dat het werkt onder Internet Explorer, en ik denk dat het ook niet echt aan Flash Player ligt
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.