Ga naar inhoud

Shadows

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Shadows

  1. Het werkt weer dankzij de driver update . Naar het schijnt was de driver weg (:. Ik heb de ethernet driver niet meer nodig, heb het gevonden, toch bedankt .
  2. Bedankt ik zal dat maar gauw proberen! Ook bedankt voor de pagina met alle drivers, ik vond deze pagina nergens xD Btw, mijn laptop heeft 4 GB RAM en had een 32 bits vista -- dus heb ik er een vista 64 bits erop geïnstalleerd zodat ik alle capaciteit van mijn RAM kan gebruiken. Wat eigenlijk ook een probleem was is dat niet alle drivers werken in de 64 bits vista xD zoals de ethernet controller . - Shadows.
  3. Maar misschien beweegt de batterij terwijl ik de laptop verplaats en wanneer ik de batterij er terug insteek dat hem dan goed insteekt. Ik start hem nu op met de batterij (heb het nog niet terug ingestoken) om te zien ofdat het nu werkt of dat ik een dag of 2 moet wachten zodat het niet werkt resultaat: Het werkt inderdaad niet.. deze keer werkt de keyboard EN de mousepad niet (soms werkt 1 van de 2 wel) zonder batterij maar met oplader resultaat: het werkt.... Voor de zekerheid ga ik wel de OS terug installeren om zeker te zijn dat het niet de OS is dat een probleem oplevert. (ik zal dit morgen doen als ik tijd vind) Serienummer: Ik denk dat het dit is dat je wilt: Easy Note_TJ61-RB-001BE Heel erg bedankt voor jullie hulp .
  4. hmm.. de batterij die ik uit en terug insteek zodat het terug werkt is de batterij van de laptop zelf. Ik praatte over de mousepad (dus niet een usb muis maar het muisplekje van de laptop zelf) en de keyboard waarover ik spreek is natuurlijk ook de keyboard zelf van de laptop, heeft dat een eigen batterijtje? Bedankt
  5. Het is de originele batterij van mijn laptop en de eerste 2-3 maanden heb ik geen problemen gehad.
  6. Ja, er staat een knop om de mousepad aan te zetten maar dat verandert niets als ik erop klik. Ik heb een Packard Bell TJ61 En dat het de batterij is weet ik niet, misschien is het de connectie ofwel een probleem met vista.. geen idee
  7. Ik gebruik mijn laptop ongeveer elke 2-3 dagen en zodat mijn keyboard en mousepad werken moet ik de batterij uit doen en terug insteken, anders doet de keyboard en mousepad gewoonweg niets. Het is sinds enkele tijd geleden dat het niet werkte en dan had ik gevonden dat ik de batterij eruit moest doen. Ik dacht dat het alles was maar ik moet dit wel elke dag doen, heel vervelend dus! Hartelijk bedankt . - Shadows.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.