Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

mgke

Lid
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Hallo Ik heb windows xp en als mailprogramma incredimail, nu heb ik laatst een email gewist, die ik terug zou willen opvragen, kan iemand mij hierin raad geven? Alvast bedankt voor de moeite.
  2. Hallo iedereen verleden week heb ik een externe harde schijf gekocht , meer bepaald iomega network hard drive, en dit om een ganse back up van mijn pc te maken, pc= packerd bell. Ik heb die cd rom geinstalleerd en volg de aan wijzingen maar ik versta eigenlijk niet goed hoe mijn gegevens op de harde schijf komen, want er zat geen usb kabel in de doos. ti-oen ik vandaag nog eens een poging waagde, om te vinden had ik precies het systeem gevonden maar was dat foto per foto kopieren en weigerde hij ook. Iemand een oplossing, of is dit gewoon een foute aankoop?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...