Ga naar inhoud

Sjeek

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Vista
  • Processor
    Intel Pentium dual-core T2080
  • Geheugen
    2 GB DDR2
  • Grafische Kaart
    Intel Graphics Media Acceleratior 950

Sjeek's prestaties

  1. Nou, het is eindelijk opgelost: 1. Al mijn bestanden op externe harde schrijf gezet. 2. Opnieuw opstarten --> ALT + F10 3. 10 min. later: FINISHED ! ! ! Vriend van me zei dat er meer mensen met hetzelfde probleem waren; waarschijnlijk een update die niet correct / niet volledig geinstalleerd is. thnx voor de moeite allemaal Sjeek
  2. als het goed is staat alles op automatisch. Wat dus ook zou moeten werken!
  3. Nope... Terwijl ik dus wel verbinding heb met de router (op de Vista)
  4. Provider = Ziggo En ik draai, de laptop zonder internet, op Vista. Mét internet = XP
  5. Volgende foutmelding komt er dan te staan: "Windows IP-configuratie Er is een fout opgetreden bij het vernieuwen van deze interface: Draadloze netwerkverbinding. Kan geen contact met de DHCP-server maken. Aanvraag is verlopen. Er kan geen enkele bewerking op LAN-verbinding worden uitgevoerd als het medium ervan niet is aangesloten." Bij invoeren van ipconfig /all zie ik dat bij de Tunnel-adapters LAN-verbinding (weet niet wat dat is) dat de DHCP niet ingeschakeld is. Bij de adapter voor draadloos LAN Draadloze netwerkverbinding is deze wel ingeschakeld. Weten jullie nu wat het probleem is??? bvd
  6. Ik heb 2 laptops, geen desktop. Heb geen thuisnetwerk gebouwd, dus kan die andere laptop niet zien. Het is ws niet mogelijk om een thuisnetwerk te bouwen
  7. Ben nu de Realtek RTL8168B/8111B Family PCI-E GBE NIC & de Broadcom aan het deinstalleren + computer uitzetten. Kijken hoe het straks gaat bij het opstarten ---------- Post toegevoegd om 21:31 ---------- Vorige post was om 21:19 ---------- En nog steeds niks... (lichtelijk geirriteerd)
  8. Ga ik z.s.m. proberen. Maar waarom kan ik niet gewoon zoeken, verbinden en internetten meer, zoals dat eerst wel kon?
  9. Heb uiteraard eerst de oude driver verwijderd én de netwerkkaart uit het systeem verwijderd. Beveiliging op de router is WPA en ik heb de code in een word-bestandje gezet en vanuit daar gekopieerd naar de plek wanneer het systeem er om vraagt. Ik heb immers wél verbinding met de router, alleen geen internet...
  10. Andere laptop heeft nog steeds draadloos internet, dus ja, die doet het wel. Ik heb echt geen flauw idee wat er aan de hand is. Mijn laptop heeft gewoon verbinding met de router, maar geen internet, terwijl mijn andere laptop precies hetzelfde heeft, maar dan wel internet. Dus ik verwacht dat het probleem dan met mijn laptop te maken heeft... maar wat is het?!
  11. kan de naam van de router niet aanpassen. deze blijft op 'Onbekend netwerk' staan en is niet aan te passen. op dat na heb ik bovenstaande aangepast en nog steeds verbinding met de router maar geen internet... zijn er nog andere opties?
  12. heb geprobeerd 192.168.1.1 en 192.168.2.1 in te typen. op mijn oude laptop vraagt ie dan om naam + wachtwoord. op de 'defecte' laptop zegt ie dat de webpagina niet weergegeven kan worden. in de ipconfig lijst staat onder draadloos LAN ook geen cijfers bij de standaardgateway. Volgens Messenger's problemen met verbinding oplossen van WLM is mijn gateway offline. misschien kun je hier iets mee???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.