Ga naar inhoud

makesa

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

makesa's prestaties

  1. Wie kan mij helpen. Ik heb 2x Windows XP Professional staan op de pc. Vraag mij niet hoe ik het deed??? Ik ben daar een leek in. Nu gaat de computer hééééél traag en ik denk dat dit door bovenstaande feit is. Hoe krijg ik er één af. Bedankt voor de hulp
  2. Nee, helemaal niets. Ik kan dit ook niet verwijderen via "add and remove", want dat blokkeerd. Dat is wel iets venijnig. Zelfs mijn bureaublad is leeg.
  3. Ik heb het bestand gedownload, maar verder gebeurd er niets.
  4. :viking:Personal Security is er bij mij ingeslopen en deze krijg ik niet meer af, ook niet via de software, want deze krijg ik niet meer open, sinds dat ding op mijn computer verschenen is. Dat is iets venijnig zeg. Razend wordt ik daarmee. Hoe kan ik deze verwijderen, aub.
  5. Ok, alvast bedankt. Dan zal een Nederlande versie kopen
  6. En wat houdt dat in. 'k Ben maar een beginner, zie je
  7. Heb onlangs een PC gekregen met Home edition, engelse versie. Er was geen cd-rom bij. Kan ik on-line of door iets anders dit omzetten in het Nederlands. Wie kan mij daarina helpen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.