Ga naar inhoud

drenkeling

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

drenkeling's prestaties

  1. Misschien ben ik nog vergeten te vermelden dat alle andere mappen, zoals verwijderd item, verzonden item enz. ongewijzigd gebleven zijn, dus daar vind ik ze helaas niet in, (alleen wat ik vroeger verwijderde staat daar nog even goed in). Alleen dat postvak in was plots leeg (momenteel staan er wel de nieuwe mails in)... Misschien deed ik iets verkeerd maar ik ben mij van niets bewust...
  2. Oude computer, oude outlook, maar functioneerde probleemloos. Tot outlook express enkele dagen geleden opstartte met een lege inbox (postvak in) en vanaf nul terug begon met de mails van die dag in te laden. Maar de vele vorige mails waren dus ineens verdwenen. Vermits er geen delete-poging aan voorafging en hij ook geen delete-bevestiging vroeg, veronderstel ik dat deze mails niet gewist, maar wel verplaatst zijn. Maar waar vind ik ze en hoe haal ik ze terug? Met veel dank voor alle mogelijke hulp en tips.
  3. Dag Angel, Hoera, ik denk dat ik niet langer meer verzuip maar terug boven water ben. 't Lag natuurlijk aan mij, niet ver genoeg gekeken. Ik had de map Opstarten van Windows leeggemaakt (geen effect), dan CCleaner laten analyseren en herstellen (geen effect). Maar ik was vergeten verder te kijken en bij gereedschap te gaan kijken. Nu ik toch CCleaner nog eens goed bekijk, vind ik daar ook een map Opstarten (met andere dingen dan in de map opstarten van Windows). Dan ben ik systematisch begonnen met één voor één wat daarin stond uit te schakelen en telkens de PC terug op te starten. En jawel, toen ik een programma TypingSatellite en daarin het bestand KBoost.exe (sla me dood als ik in godsnaam ook maar enig idee zou hebben wat dat programma is of waar dat vandaan komt...) uitschakelde, was de foutmelding verdwenen bij de PC-opstart. Nu maar hopen dat ik met dat uit te schakelen niets anders naar de knoppen hielp wat ik wél nog nodig heb, maar bij een eerste vlugge controle lijkt alles nog te werken. Dus, eindelijk opgelost. Bedankt voor je geduld en het leren kennen van CCleaner, want als ik dat alleen had moeten oplossen had ik nog lang kunnen zoeken. Bedankt Angel, je bent inderdaad een engel gebleken. Met dankbare groetjes, drenkeling (die nu weer aan boord is gevist).
  4. Beste Angel, Je suggesties heb ik uitgevoerd; eerst de map opstarten leeggemaakt (bevatte 4 snelkoppelingen) en toen dat geen effect had, CCLeaner gedownloaded en laten werken, eerst in de vorm zoals ik ze binnenkreeg en dan met zo ongeveer alles aangevinkt, ook in de sectie geavanceerd (behalve systeemvak, want dan kreeg ik de melding dat ik explorer terug zou moeten installeren en die nieuwe versie was nog maar pas binnengehaald, toen de foutmelding al lang een vast ritueel was geworden en op een andere computer gaf dezelfde explorer geen probleem, dus denk ik niet dat het probleem daar zou zitten?). Er werd wel wat rommel gevonden en hersteld, maar helaas: de foutmelding waar het om draaide, bleef gewoon komen. Taai beestje dus en wellicht engelengeduld nodig om dat opgelost te krijgen, maar gezien uw naam, hebt u dat wel dus... Mag ik nog hopen? Drenkeling
  5. Bedankt voor uw snel antwoord. Ik heb gedaan wat u voorstelde maar het probleem blijft onveranderd komen. Ook het al dan niet uitvinken van "kritieke fouten wel melden" en zelfs van (op een ander tabblad) "fouten aan beheerder melden" veranderd niets aan de zaak: de foutmelding blijft. Misschien nog deze info (vergeten in eerste bericht: na Localization Error staat ook nog "missing string". Dus bedankt, maar voorlopig moeten we maar blijven hopen op een andere oplossing.
  6. Bij het opstarten van Windows XP krijg ik telkens een foutmelding met in het venstertje als titel Localization Error en als mededeling Language.Eng not found. Met op OK te drukken is de zaak opgelost, alles werkt normaal maar ik zou toch graag die telkens herhaalde foutmelding kwijt geraken. Wellicht heb ik ooit (lang geleden) iets verwijderd zonder het te willen verwijderen of iets niet volledig genoeg verwijderd of zo, maar hoe vind ik wat ik moet doen en waar om van dat vervelend geval definitief af te geraken?
  7. Jean-Pierre, van harte dank vor je ultra-snelle reactie. Dat apparaat was ik ook al wel tegengekomen, maar ik zie wel op tegen de kosten én de zoektocht naar waar en hoe te verkrijgen. Ik hoop toch misschien nog even op andere reacties die hopelijk iets opleveren, maar in elk geval bedankt groetjes van drenkeling
  8. Relatief simpele vraag (denk ik) maar ik vind nergens een antwoord. Ik wil een aantal gewone vroeger gebrande CD's (GEEN RW,dus niet te wisssen) definitief afdanken maar een school zou deze nog graag gebruiken als knutselmateriaal. Ik wil ze dus onbruikbaar maken zodat de gegevens nooit meer terug te halen zijn maar op een gratis manier en zonder ze fysisch te breken, versnijden, verpulveren enz. Hoe kan ik dit doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.