Ga naar inhoud

Kettyla

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Kettyla

  1. Inderdaad, dat is de oplossing denk ik, heb het nodige voorhanden want ik gebruik dit om mijn grote videocasetten te bewerken met pinnacle programma. Stom dat ik daar niet aan dacht. Alvast bedankt voor de moeite om te helpen zoeken !
  2. Mijn filmkes zijn opgenomen op een tape niet op het kaartje
  3. Heb kaartje uitgenomen, maar de computer herkend gewoon mijn videocamera niet... hij komt niet te voorschijn bij mijn apparaten. Ligt dit vermoedelijk aan window 7, want onder window XP was er geen probleem. Heb ik de DVC Serialdriver tekort of wat dan ook ?
  4. Geeft als fout DVC Serial onbekend
  5. Ben overgestapt van window XP naar window 7. Heb nog filmkes die ik wil opnemen van mijn filmcamera Panasonic NV-MX500EG maar Window 7 herkend mijn filmcamera niet meer. Is er nog een mogelijkheid om die filmkes alsnog op te nemen. Werk op het ogenblik met het Programma Pinnacle Studio Ik heb ook nog een hamma cassettenadapter voor VHS-C/VHS manuel, maar daarin passen die kleine cassetten niet. Weet iemand raad ?
  6. Kan iemand helpen ??? Ik gebruik Pinnacle Studio 10.8 Plus om filmkes op te nemen van een Sony Bandopnemer. Mijn tussenstation is PCTV 100e/150 e Device en de Audio instelling verwijst naar PCTV Emp Audio Device - Microfoon..... alles werkt goed tot ik bij het bewerken bemerk dat mijn geluid trager is dan de film. Hoe kan ik dit oplossen ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.