Ga naar inhoud

Bell

Lid
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Bell's prestaties

  1. Ook dit heb ik geprobeerd maar het werkt niet. Het zou ook gewoon moeten werken zonder al die programma's. Waar kan je zien of de firewall het blokkeerd? & heeft u nog andere suggesties ?
  2. Nee ik krijg helemaal geen meldingen.. eerst zwart beeld, dan staat er downloaden player, 99 % en dan weer zwart beeld.
  3. Ik had CCleaner al op mijn computer dus dat scheelde. Al deze gegeven stappen heb ik uitgevoerd maar helaas mocht dit niet baten. Heeft u nog andere opties ? Ik hoop dat u mij kunt helpen, want dit is toch wel een vervelend probleem.
  4. Hallo, Ik kan sinds 2 dagen (nadat ze die site veranderd hebben) geen uitzendingen meer terug zien op www.rtlgemist.nl. De systeemcheck heb ik zijn werk laten doen en die gaf aan dat ik alle nodige programma's op mijn computer heb geïnstalleerd. Ook heb silverlight verwijderd en weer opnieuw geïnstalleerd maar ook dit werkt niet. Wat nu ?
  5. Heb dit nauwkeurig uit gevoerd, maar helaas heeft het niet gewerkt.
  6. Angel, dit werkt ook niet. Hij geeft nog steeds aan dat de server niet beschikbaar is. Met dezelfde foutcode.
  7. Beste Angel, Dit alles heb ik geprobeerd maar ik kan me nog steeds niet inloggen. Wat nu ?
  8. Heb dit geprobeerd maar hij geeft aan dat " het geheugen in de bibliotheek niet geladen kan worden en dat hij de opgegeven module niet kan vinden." Verder nog een idee? Hoop het wel. Groetjes,
  9. Ik heb het nu nog een keer geprobeerd, maar het werkt niet.
  10. Registreer het Msxml3.dll-bestand opnieuw, wacht een paar minuten en probeer u vervolgens opnieuw aan te melden bij Messenger. Voorbeeld Klik in Windows XP op Start, klik op Uitvoeren, typ cmd en druk vervolgens op Enter. — of — Klik in Windows Vista op Start, klik in het vak Zoekopdracht starten en typ opdrachtprompt. Klik onder Programma's met de rechtermuisknop op Opdrachtprompt en klik vervolgens op Als administrator uitvoeren. Typ %windir%\system32\regsvr32 %windir%\system32\msxml3.dll en druk op Enter. Typ exit en druk vervolgens op Enter. [*]Als u zich nog steeds niet kunt aanmelden bij Messenger, installeert u de XML Parser opnieuw, wacht u een paar minuten en probeert u zich vervolgens opnieuw aan te melden bij Messenger. Voorbeeld Ga naar de volgende website: Microsoft-downloadwebsite voor XML Parser. Klik in het gedeelte voor msxml3.msi op Downloaden en sla het bestand op uw computer op. Zoek het bestand msxml3.msi op uw computer en dubbelklik erop. Volg de aanwijzingen op het scherm. [*]Als u zich nog steeds niet kunt aanmelden bij Messenger, start u Messenger opnieuw op en probeert u zich opnieuw aan te melden. Nummer 1 ging niet helemaal goed, dus die heb ik niet geprobeerd.
  11. Ik had eerst al problemen met het instaleren van messenger wegens een windows live probleem, dat inmiddels opgelost is. Heb nu helaas weer een ander probleem, ik kan namelijk niet inloggen. Als ik dat probeer krijg ik de foutcode 80040154. Dan staan er een aantal dingen die je kan doen om het probleem op te lossen, maar die werken allemaal niet. Wat nu ?
  12. Ik probeer nu CCleaner. te downloaden, alleen waar moet je op klikken als je op die site terecht bent gekomen? Er staan allerlei downloads gegeven.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.