Ga naar inhoud

leekje

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

leekje's prestaties

  1. zou dit de router kunnen zijn; sonicwall TZ 150 En de provider is belgacom
  2. Het probleem is van de ene op de andere dag begonnen. We zijn een klein familiebedrijf, dus er zijn geen wijzigingen aangebracht ivm blokkering van sites ed. Ik heb wel even onze firewall gechekt en deze blijkt momenteel zelfs uitgeschakeld, maar de automatische updates zijn dan weer wel actief, mss moet ik hier de oorzaak vn het probleem zoeken? ---------- Post toegevoegd om 10:03 ---------- Vorige post was om 10:01 ---------- opm. de betreffende sites worden niet geblokkeerd, maar ik krijg de melding dat de webpagina niet kan worden weergegeven ...
  3. Hallo, Ik heb eens een vraagje. Sinds enkele dagen zijn er een aantal websites die ik niet meer kan openen vanaf mijn kantoor. Ik gebruik een laptop en thuis heb ik geen problemen bij het openen van eender welke site. Internet werkt perfect op kantoor, maar er blijkt toch telkens iets fout te lopen als ik bepaalde websites probeer te openen ... Weet iemand wat hier het probleem/oorzaak van is?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.