Ga naar inhoud

Stiekemerdje

Lid
  • Items

    56
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Stiekemerdje's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

  1. Beste leden Mijn laptop Medion p2211t is defect en start niet meer op. Bestaat er een mogelijkheid om de bestanden van de harde schijf (tablet gedeelte) te recupereren. Ik vermoed dat het gaat om eMMC van 64GB. Alvast hartelijk dank.
  2. verder geraak ik nog in dit menu https://imageshack.us/i/pdQD6aZyj Ik had graag men bestanden behouden is er iemand die hier raad mee weet ? thx
  3. Ik heb een medion p2212t netbook. Plots verscheen er een foutmelding en dat windows opnieuw moest worden opgestart. Hierna kwam ik terecht op een scherm waar eenerzijds bootmenu staat en anderzijds app menu => 1 setup 2 diagnostic 3 splash hdd recovery https://imageshack.us/i/ipdT1uSKj Is er iemand die me kan vertellen wat ik moet doen. btw Batterij uithalen lukt niet. Alvast hartelijk dank
  4. Via F8 herstellen naar een eerder punt ging blijkbaar ook niet aangezien er geen herstelpunt was Iemand een andere oplossing ?
  5. Hartelijk dank voor je reactie. Ja dat klopt. ik heb dit geprobeerd. Ik krijg dan heel even logo van mijn laptop te zien (medion) maar daarna gaat het scherm terug zwart.
  6. Ik heb geen beeld meer op mijn laptop met windows 8.1 Ik wou beeld op tv weergeven via hdmi kabel maar bleek tv niet te herkennen als beeldscherm. Ik heb getracht 2de beelscherm als hoofdscherm in te schakelen. Spijtig genoeg bleef het beeld uit op mijn tv alsook mijn laptop. Dus nu kan ik dit niet meer terug veranderen. Heeft iemand een idee hoe ik dit kan oplossen zonder een 2de beeldscherm ? Alvast erg bedankt.
  7. Heb het voor de zekerheid toch even geprobeerd maar ook dit blijkt niet de oplossing te zijn. Enkel wannneer ik laptop opnieuw opstart lukt verbinding maken weer prima tot hij na bepaalde tijd weer uitvalt. Niet bepaald handig om het half uur opnieuw opstarten
  8. Aangezien het hier om een netbook gaat waarmee ik een draadloze Internet verbinding heb gok ik dat dit niet van toepassing is. ...
  9. Hartelijk dank. Spijtig genoeg viel hij na 30min weer uit. Probleemoplosser komt tot volgende problemen. *Een netwerkkabel is niet juist aangesloten of is mogelijk beschadigd = vastgesteld *probleem met de draadloze adapter of toegangspunt = opgelost. Nog iemand een idee ? Alvast bedankt.
  10. Sinds eenige tijd valt mijn draadloos internet uit op mijn asus PC1001PQ netbook. Er komt dan een rood kruis te staan door het ontvangstsymbool. Meestal is dit enkel te herstellen door de laptop opnieuw op te starten dit leid vaak tot het vastlopen van de laptop tijdens het afsluiten. Heel af en toe kan het door de probleemoplosser te starten tijdelijk worden verholpen. Het uitvallen van draadloosinternet is gemiddeld 15Min dus zeer vervelend. Ik heb mijn netwerkadapter atheros AR8132 geupdate maar dit lijkt niet veel uit te halen. Hopelijk is er iemand die hier raad mee weet.
  11. laatste bekende configuratie leek niets uit te halen. Ook opstart herstel niet. Bij chkdsk kreeg ik de melding: Connot lock current drive. Chkdsk cannot run because the volume is in use by another process. Would you like to schedule this volume to be checked next time the system restarts ? (y/n) Y En ook deze optie blijkt niets uit te halen. Toch bedankt !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.