Ga naar inhoud

NicoOrc

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

NicoOrc's prestaties

  1. Ja en dat doe hij niet. Ik scan om de zoveel dagen zelf. ---------- Post toegevoegd om 15:38 ---------- Vorige post was om 15:37 ---------- Lukt ook niet.
  2. Hallo, ik heb al een jaar ofzo een groot probleem met mijn pc. Om de week ofzo is hij echt een aantal uur echt traag. Ik heb echt al alles gedaan om het op te lossen. Ik heb zelfs mijn versie Vista x64 upgegrade naar windows x64 ultima. Zelfs de persoon bij wie ik mijn pc gekocht heb, weet geen raad. Nu heb ik wel iets gevond wat het waarschijnlijk wel eens kan zijn (Slow System Performance on Certain Computers with a Seagate Hard Drive HP Pavilion a6557.uk Desktop PC - HP Customer Care (United States - English)). Probleem is nu dat die install enkel werkt bij vista en ik heb windows 7 waardoor de installatie telkens afgebroken wordt. Weten jullie toevallig hoe ik dit probleem toch zou kunnen oplossen? Ik zou jullie echt enorm dankbaar zijn. Groeten
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.