Ga naar inhoud

Raymaekers L

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Raymaekers L's prestaties

  1. Na het aansluiten van de card reader op mijn pc krig ik de melding: De software ACR38 Smart Card Reader voldoet niet aan de eisen van de Windouws Logo-Test, die op compatibiliteit met Windows XP controleert. Toch doorgaan of Installatie beeindigen Heb de installatie maar beeindigd.
  2. ja, maar via een aansluiting op mijn printer
  3. Krijg regelmatig volgende fout melding: Runtime Error Program:C\Program Files\Belgium Identity Card\beid35gui.exe This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application support team for more information klik op OK In beid35gui.exe is een fout opgetreden en moet worden afgesloten. Onze excuses voor dit ongemak. U was bezig met een bewerking. Deze gegevens zijn mogelijk verloren gegaan. Vertel Microsoft over dit probleem. Ik vind dit programma niet op mijn PC, anders zou ik het eventueel kunnen verwijderen. Hoe los ik dit probleem op?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.