Ga naar inhoud

tuintje

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

tuintje's prestaties

  1. Ik heb dus een probleem met de zolid kopieerder van de Aldi, ik krijg hem niet op mijn pc gezet, de software herkend hij niet. Ik heb XP op de computer staan en heb het ook geprobeerd met windows 7 en niets lukt en bij de reacties die ik gelezen heb op Pc Helpforum, lees ik niet een keer een oplossing. Is er die soms niet dan. Want er staat op de uitleg bij het apparaat duidelijk wat je moet doen, maar lukken doet het niet en er zijn toch ook mensen waarbij het wel gelukt is, want een verkoopster bij aldi heeft hem vorig jaar gekocht en heeft alles wat ze wilde al gekopieerd, maar zij zelf wist niet hoe.
  2. Ik stel nu voor de eerste keer een vraag en heb al veel van deze vragen gezien, maar nog nooit een echt antwoord, buiten dan het terug brengen van de kopieerder. heeft er nu niemand een kant en klare oplossing of kan ik een soort helpdesk bellen????
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.