Ga naar inhoud

Hash

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Hash's prestaties

  1. Ik heb ze bijde gedowload.. Maar ik heb het over een Afbeelding waarbij de camera bewogen is en daardoor is de foto minder scherp geworden.. Heb je daar een oplossing voor?
  2. Neehoor.. Je kan ook kleinere stukjes dowloaden als je die weet te vinden.. Maar ik heb nog een manier: youtube dowloader instaleren.. dan kan je youtube filmpjes dowloadne en die gebruiken
  3. Over vraag 1 weet ik wel een antwoord..! Je dowload een willekeurig filmpje.. Laad het in windows movie maker. Vervolgens sleep je het filmpje in die balk.. dan zie je een (als het goed is) balk met de naam van het filmpje en die is heeeeeel lang.. Deze schuif je in waardoor het filmpje korter word, doe dit wel op de goede plek! En dan heb je een stukje van een filmpje (:
  4. Dus ik moet eerst ulead kopen/dowloaden en hoe werkt dat dan?
  5. Hallo iedereen, Ik hoop dat jullie handige tips hebben om een bewegende foto te herstellen.. Het probleem: Een foto van "een meisje" die bewogen is en hierdoor zijn details weggevallen.. Zijn er oplossingen voor? Alvast bedankt, Stevenn
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.