Ga naar inhoud

tiptodog

Lid
  • Items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows Vista Home Premium
  • Monitor
    Ingebouwd (laptop) 17"
  • Processor
    Intel Core 2 Duo
  • Geheugen
    Dual Processor 2.0
  • Harde Schijf
    Ingebouwde HD, 1TB Externe HD

tiptodog's prestaties

  1. Eh, dat is geneens een antwoord op m'n vraag. In dat filmpje gaat hij naar whatismyip voor zijn ip-adres he? Als hij dat invoert in z'n browser krijgt hij hetzelfde ding als bij 192.168.1.1, maar bij mij werkt dat dus niet met m'n globale IP in te voegen, connection timed gewoon out. En als niet eens ik kan connecten met m'n globale IP, wie kan dat dan wel he? - Digaly
  2. Hallo, Ik run een Minecraft bukkit server, maar deze is niet toegankelijk via mijn globale IP. Eerst dacht ik dat er een firewall of porforward probleem was, maar toen ik mijn globale IP intikte in plaats van mijn lokale, verbindt hij niet eens en de webpagina timet out. Met hamachi werkt het wel perfect.. Vroeger kon ik wel gewoon m'n globale IP intikken en verbond ie net zoals je 192.168.1.1 zou invoeren.. Ik heb al hels gegoogeld en niets bruikbaars gevonden. Alle vragentopics erover bleven onopgelost.. Dus het probleem is simpelweg dat ik niet kan verbinden met mijn globale IP. Misschien handige details: Poort geforward: 25565 Type IP: Dynamic IP - Digaly
  3. Hallo, ik heb on line dezelfde driver gevonden, het verhelpt niets, driver van de CD pok al geprobeerd..
  4. De driver van de abit site wilt niet opstarten, ik start het programma, daarna toont het een laadscherm maar dan niets meer.
  5. Inderdaad, de cd komt overeen met het Abit BH7 model. Wat kan het probleem dan zijn als windows het apparaat niet herkent & enkel geluiden van windows afspeelt?
  6. Heb alles uitgevoerd van hierboven: http://speccy.piriform.com/results/T4WbUHUnzbMIqG1TQnQ4eAA
  7. Nope, geen uitroeptekens, ook alles daar al gecheckt, staat overal dat het apparaat correct werkt. Kan het zijn dat ik verkeerde moederbord cd heb gebruikt?
  8. Audiomixer kan niet eens geopend worden omdat er geen audioapparaten gevonden werden. Toch hoor ik (enkel en alleen) windows aanmeld geluiden etc..
  9. Hallo, Probleem: Windows XP speelt enkel de standaard windows geluiden, maar programma's vertellen me dat er geen audioapparaat is, en bij "Geluid" in het configuratiescherm hetzelfde. Door deze fout spelen programma's zoals internet explorer, spelletjes en windows media player geen geluid af. Enkel de aanmeld, fout, en alle andere standaardgeluiden van windows kan je horen, maar zelf geeft windows aan dat er geen audioapparaat is. Wat heb ik al geprobeerd: - Audio driver van moederbord te herinstalleren - K-Lite codec pack gedownload - Pc vanbinnen gecheckt of er niets loszit Alle hulp is welkom! - Tom
  10. Echt niemand? Zit nogaltijd met het probleem, heb al zoveel geprobeerd.. Het wordt irritanter met de minuut Hey allemaal, Ik kom hier nog even hulp inroepen, omdat er namelijk iets is. Ik heb na het installeren van Colin McRae DiRT plots vervormde letters gezien, het spel deïnstalleren lijkt mij geen optie, aangezien ik dit al eerder gehad heb, en toen opnieuw opstarten wel werkt. Een voorbeeld van hoe de tekst er nu uitziet: - Uit bureaublad, naam van map Deze is perongeluk een jpeg, maar nog kan je zien dat de tekst te simpel is, alsof het met simpele paint-lijntjes getekend is, niet zoals het hoort. Het ziet er vervormd uit op het bureaublad, en te simpel op internet en in applicaties, zover ik weet was er altijd een rode kant en een blauwe kant aan de letters waardoor ze (positief) geblurd werden. Dit alles is weg, wat nu?
  11. Mijn externe HDD is altijd aangesloten, en in schijfbeheer zie ik Q niet maar wel 3 keer de C schijf, het kan idd een virtuele schijf zijn alhoewel ik nooit iets als DAEMON tools gedownload heb of iets degelijks die een virtuele schijf aanmaakt. EDIT: Ik heb de "Q" gevonden, en wordt aangewezen als primaire partitie, dus zal wel backup schijf zijn.
  12. Inderdaad, het is een merk pc. En ik heb vista's backupschijf eerder gebruikt maar dit ding staat er weer, zonder ik het opgevraagd heb, en ik kan er niets mee doen, ook niet backupfiles erinsteken.
  13. Hey, Sindskort weet ik niet hoe ik aan een nieuw lokaal station kom genaamd Q. Ik kan het niet openen en niet verwijderen. Hoe krijg ik dit ding weg van mijn computer? Of is het de extra backupschijf die ik vroeger had? Toen toonde vista een backupschijf genaamd D:/ maar die kon ik toen wel openen. EDIT: Ook zegt hij dat er 0 bytes beschikbaar zijn en 0 gebruikt?! Tom
  14. Hey, Ik heb dit probleem met mijn laptop, hij valt heel af en toe vanzelf uit, geen bluescreen of foutmelding, gewoon plots uit. Dit gebeurt niet telkens ik bijvoorbeeld zware taken uitvoer. Had ook geen idee of het aan de hardware of software lag. Wat kan dit zijn? T.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.