Ga naar inhoud

shila

Lid
  • Items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

shila's prestaties

  1. windows IE 8, als het dat is wat je bedoeld? Maar ik denk dat ik die altijd al had hoor!
  2. Bij mij staat album maken op skydrive, webafbeeldingen en illustraties maar enkele weken geleden stond er gecomprimeerde foto's verzenden en het is wel vervelend dat dat er nu niet meer staat! Ik kan nog wel foto's verzenden met de knop bijlage maar dan worden ze niet automatisch verkleind en dan kan je er maar een paar versturen tegelijk. Dus die andere functie was wel heel erg handig dat kon je er max. 50 gelijk versturen en dat duurde maar heel even! Misschien is er toch een mogelijkheid om die functie terug te krijgen want door te googlen zou het iets te maken hebben met die activeX??
  3. er staat nergens niks van actieve X om op te klikken!
  4. Hallo Een tijdje geleden kon ik met hotmail een groot aantal foto's tegelijk versturen en die werden dan ook automatisch verkleind maar dat gaat nu niet meer. Als ik een nieuwe email wou versturen en ik klikte op foto's dan stond daar gecomprimeerde foto's verzenden en dan hoefde ik die maar aan te klikken. Nu staat er dat niet meer bij. Ben dan een beetje gaan googlen en die zegt dan dat ik bij beveiliging iets moet veranderen nl activex besturingselementen die niet veilig zijn daar moet ik instellen op vragen maar dat was al zo ingesteld maar ze vragen niks en alles blijft hetzelfde! Moet ik misschien activex besturingsel. installeren en hoe moet ik dat dan doen of hoe kan ik het probleem oplossen zodat ik toch weer gecomprimeerde foto's kan verzenden? Alvast bedankt voor jullie antwoord!
  5. en waar vind ik dat knopje?? ---------- Post toegevoegd om 19:24 ---------- Vorige post was om 19:18 ---------- heb het gevonden en nog heel veel dank voor de hulp!
  6. ok bedankt, zal het allemaal eens rustig bekijken en proberen en dan laat ik nog wel weten of ik wat verder ben geraakt!
  7. Hallo, Weet niet of mijn probleem op te lossen is maar probeer het toch maar. Iemand heeft mijn harde schijf geformatteerd en daar stonden een heel deel foto's op waar ik geen back up van had met als gevolg dat ik die dus allemaal kwijt ben. Nu heeft die persoon achteraf ook mijn harde schijf gescand met file recovery en heb ik al een aantal foto's terug maar nog lang niet alles, ook heel veel foto's en filmpjes die ik gewoon niet kan openen! Wat nu? Weet er iemand een ander heel goed programma om foto's en videos te recoveren. Heb recuva ook al geprobeerd maar die haalt dezelfde foto's terug als file recovery. Als ik google dan zijn er zoveel soorten dat ik echt niet meer weet welke te nemen? Als ik weet als er eentje echt heel goed is vind ik het ook niet erg als ik er wat moet voor betalen of kan ik er misschien één ergens kopen? Hopende op een antwoord alvast bedankt!
  8. Ik heb mijn probleem niet kunnen oplossen, heb gewoon mijn harde schijf laten formatteren en nu is het probleem van de baan, ook een nieuwe windows erop gezet! Toch nog bedankt voor de reactie die ik iedere keer gekregen heb!
  9. Ik heb de moed op gegeven om het nog verder proberen op te lossen, moet er ook teveel tijd in steken en die heb ik niet dus ga ik er een pc specialist bij halen! Toch nog heel fel bedankt dat je mij hebt proberen te helpen. Groetjes
  10. vind het spijtig dat ik geen antwoord meer krijg want mijn probleem is nog steeds niet opgelost!
  11. was niet ingelogd als administrator maar heb dat wel gedaan en dan bij uitvoeren dat ingetikt maar ook daar lukt het niet en ze vragen ook geen cd
  12. Heb dat geprobeerd maar dat lukt niet, er komt zo een flits dat het wil beginnen maar die is onmiddellijk terug weg en dan gebeurt er niks meer dus ik sta weer even ver
  13. Dat is een programma van de muziekacademie en ik heb ook die licentie via hun dus ik geef dat liever niet door maar eigenlijk draait het niet om die earmaster maar vooral om het feit dat ik geluid-en audioapparaten niet kan openen in het configuratiescherm en dat bericht wat ik dan krijg: er is een uitzondering opgetreden enz..., staat in mijn allereerste bericht. Die MMSYS.CPL dat heeft iets te maken met het geluid, dat er ergens een probleem is en dat zou ik graag willen oplossen? Ook mijn systeemherstel is weg. Sorry voor heel die vragen maar vind het wel fijn dat ik nog steeds reactie krijg.
  14. Het is earmaster zelf die mij zegt dat ik op het configuratiescherm bij geluid een andere driver moet selecteren maar het probleem is nog steeds dat ik er niet in geraakt! Ik krijg dan die melding wat ik al zei en dat is toch een teken dat er ergens een probleem is, niet? Dat probleem zou ik dus graag oplossen.
  15. Nu heb ik dat gedaan maar ik heb nog steeds geen geluid bij earmaster. Ik denk dat ik iets moet veranderen bij geluid op het configuratiescherm maar dat kan ik dus niet openen. Ik krijg nog steeds die melding wat ik heel in begin heb uitgelegd, daar is dus toch nog ergens een probleem. Hoe moet ik dat oplossen om geluid en audio apparaten toch te kunnen openen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.