Ga naar inhoud

mara

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

mara's prestaties

  1. Taakbeheer gestart en als na 20 minuten de pc vastloopt [en de ventilator harder gaat draaien, is het enigste onderdeel wat in de proceslijst afwisselend hoger en lager wordt is de hoeveelheid kb achter de procesnaam ccSvcHst.exe, de rest van de lijst staat totaal stil ?
  2. Allereerst dank voor de snelle reactie. Ik heb HWmonitor gedownload. Als de pc een tijdje bezig is, wordt met name de temperatuur van Diode 1 naar mijn idee wel hoog, maar ik heb hier geen verstand van. De temp. is als volgt Value 58ºC - min. 44ºC - Max. 61ºC. Bij Ambient en Diode 2 zitten de temperaturen tussen de 31 en 36ºC. Direct na het opstarten is de temp. bij Diode 1 wel lager, in volgorde: 45 - 45 - 46. Het vreemde is, dat als ik de pc ca. 15/20 minuten niet gebruik de temperatuur oploopt, de ventilator gaat blazen en daarmee niet stopt en de pc volledig vast staat. Zolang ik maar blijf werken met de pc blijft hij het goed doen. Na het vastlopen tracht ik er nog beweging in te krijgen, maar dat lukt niet en soms volgt ook nog de mededeling: nView De nView Desktop Manager heeft waargenomen dat de toepassing statusclient niet reageert enz. enz. Maar ook deze mededeling is niets mee te doen, hij reageert op niets meer. Dus nog steeds: help wat kan ik hieraan doen ?
  3. betreft: HP Pavilion t3260 deze pc loopt, wanneer hij bv 20 minuten niet wordt gebruikt, totaal vast. er is dan een soort zoem/blaastoon te horen vanuit de pc en het enigste wat je er dan nog mee kunt is op de uitknop drukken. op geen enkele andere manier is hij dan nog aan de gang te krijgen. harde schijf is slechts voor 1/4 gebruikt, dus ruimte voldoende. control-alt-delete helpt ook niet [is niet eens aan de gang te krijgen] alle energiebesparende instellingen en schermbeveiligingstijden al uitgezet, herstelprogramma's laten draaien, maar niets helpt ! wat kan dit zijn ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.