Ga naar inhoud

Brane

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Brane's prestaties

  1. Misschien toch nog even het volgende , zijn er ook goede online winkels die hetzelfde doen als azerty maar dan geplaatst zijn in Belgie ? zou het prefereren om hem hier te kopen om zakelijke redenen ..
  2. Hoi , bedankt voor het vlugge antwoord !! Dat van die all-round pc was best wel juist , was van plan om misschien wat nieuwe games op hem te draaien , maar ik zie dat dat wel gaat lukken ! Nog een paar vraagjes , ik heb een slechte ervaring met towers die opengaan van voor in , dus zou het lukken met deze ? Thermaltake V9 Vj40001w2z Midt :: Azerty Moet mijn voeding dan aangepast worden ? En zou het interessant zijn om meerdere fans te installeren ? Zou echt niet willen dat iets overheated geraakt ofzo! rest klinkt allemaal super , windows installeren zal zelf wel lukken I guess , niks tricky daar toch ? bedankt ! -Bart
  3. Hoi , was al even aan het rondbrowsen op jullie toch wel uiterst interresante site , maar ik ben eigenlijk nog wat een pc leek als het tot samenstellen van computers komt , ken mijn onderdelen wel maar als het allemaal moet samenkomen .. en had stil zitten hopen of er iemand van jullie mij eventueel een pc zou kunnen samenstellen rond de €900 , dit alleen maar de tower.. Ik heb geen speciale vereisten , hij moet al wel klaar zijn om mee te beginnen. Ik heb geen OS beschikbaar , misschien gaat daar mijn voorkeur naar Windows 7 uit , en had het liefst een thermaltake case! Dat is het zowat ;p Ik heb gelezen dat jullie voorkeur uitgaat bij azerty , zij leveren toch ook in Belgie ? Alvast bedankt ! Gr.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.