Ga naar inhoud

Robtien

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Robtien's prestaties

  1. EDC het stukje dat ik er in heb gezet is een deel van een groter overzicht. het eindresultaat moet binnen het formaat van een A4 blijven. ik heb ook nog contact gezocht met microsoft. die zeggen gewoon "daar geven we geen antwoord op", met andere woorden we hebben geen oplossing. toch bedankt voor ja meedenken.
  2. Kweezie Wabbit ik het gemaakt met DATA ==> Valideren EDC je hebt het bij het rechte end. maar het breder maken van de kolom is geen optie voor me. ik moet binnen een A4 portrait blijven en eenmaal gebruikt is dat gegeven niet meer belangrijk. het gaat om het gegeven dat erbij wordt gezocht. als het in de cel een keuze is gemaakt is het verder ook niet meer zichtbaar Help mij.xls
  3. ik heb in excel 2003 een dropdown menu gemaakt. dat is niet het probleem. mijn probleem is dat de gegevens die hier in zitten breder is dan de breedte van de kolom waar het menu in wordt gebruikt. het pulldown menu heeft de breedte van de kolom en ik wil graag dat het de breedte heeft van de gegevens die het moet weergeven. ik kan de kolom niet breder maken. ik heb deze gegevens ook alleen nodig om in een andere kolom gegevens weer te geven die met vertikaal zoeken worden gevonden.
  4. ik heb in excel 2003 een dropdown menu gemaakt. op zich werkt het goed alleen wil ik dat het dropdown menu zich aanpast aan de text die er in staat en niet naar de breedte van de kolom. heeft iemand een idee of dit mogelijk is en hoe?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.