Ga naar inhoud

Rayzer

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Rayzer's prestaties

  1. Hoi Maverick, Spel heb ik al een aantal maal verwijderd en opnieuw geïnstalleerd, dus dat lijkt niet de oplossing. ---------- Post toegevoegd om 01:36 ---------- Vorige post was om 01:33 ---------- Hoi Jürgen, Drivers heb ik nog niet opnieuw geïnstalleerd. Dit ga ik proberen. Je hoort van me.
  2. Hoi, Gisteren heb ik windows Xp opnieuw geïnstalleerd op mijn Haier Laptop omdat hij een stuk trager werd. Voor het opnieuw installeren van Xp speelde ik het spel Scrabble (2003) al geruime tijd op de laptop. Na het herinstalleren van Xp, heb ik het spel er opnieuw geïnstalleerd. Het installatieproces verliep prima en dacht weer Scrabble te kunnen spelen. als ik het spel wil opstarten geeft het één seconde een zwart beeld en vervolgens "springt" het spel weer terug naar het bureaublad. Ook het spel direct via de CD rom afspelen werkt niet. Hoe kan het dat hiervoor het spel op Xp prima draaide en nu niet werkt? Ik hoop dat iemand me kan helpen. Raymon
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.