Ga naar inhoud

wbree

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Monitor
    Acer

wbree's prestaties

  1. Een kennis van mij heeft de batterij uit de pc gehaald en er weer in gezet. Daarna startte de pc normaal op. Het probleem is nu opgelost. In elk geval bedankt voor de aangeboden hulp.
  2. Het is voornamelijk voor het bewaren voor mappen met foto's. Het lukte me niet om een map in Nero te zetten; wel de bestanden uit de map.
  3. Met Nero kan ik wel bestanden branden. Is het ook mogelijk om mappen met inhoud te branden? In Windows XP ging dit wel. Ik wil je in ieder geval bedanken voor alle moeite die je al gedaan hebt.
  4. Ik heb beide indelingen uitgeprobeerd. Met dvd-r en cd-r en een cd-rw.Het lukt niet om er bestanden heen te slepen of naar te kopiëren.
  5. Bij de opties voor formatteren staat het Live File System aangeklikt. Daarnaast heb ik alleen nog de keuze voor 'mastered'.
  6. Ik kan ook niet in de bios komen.
  7. Ik kan hem niet in de veilige modus openen. Hij start ook niet op met de windows xp- cd ---------- Post toegevoegd om 21:29 ---------- Vorige post was om 21:29 ---------- Hij start ook niet op met de windows xp- cd
  8. Dit gebeurt met Windows Vista. Als ik een DVD in de writer stop en op het station klik, wordt er gevraagd of ik de DVD moet formatteren.
  9. Het opstarten van mijn pc komt niet verder dan het snelle voorbijflitsen van de bios-gevens. Daarna blijft het scherm zwart. Moet ik Windows XP opnieuw installeren of zijn er andere oplossingen?
  10. Als ik via Windows verkenner bestanden op cd of dvd wil branden, werkt het niet. Als ik een nieuwe dvd schijf in de brander doe, wordt deze wel geformatteerd. Als ik een bestanden naar de cd of dvd sleep, krijg ik alleen een 'ping'-geluid te horen, maar ze worden niet meer klaargezet om te branden. Zou het bestand beschadigd zijn? Als dit zo is, kan je dit met de originele Windows DVD herstellen. Met systeemherstel werkt het niet. De optie branden werkt al langer niet. Er zijn geen oude symherstelbestanden meer.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.