Ga naar inhoud

steffy89

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

steffy89's prestaties

  1. Ik heb problemen met me i-tunes, mijn muziek verdwijnt de hele tijd uit de bibliotheek, hij slaat wel de muziek op in mijn muziek--> i-tunes --> i-tunes media. Ik heb al i-tunes opnieuw geinstalleerd en daarbij gelijk alles wat met i-tunes te maken had van me pc afgegooid. De eerste paar keer stond me muziek wel in de bibliotheek maar na 3 dagen was alles weer weg. Ik heb nu geen idee wat ik meer moet doen en ik ga niet vista opnieuw instaleren voor i-tunes. Heeft iemand een andere optie om van dat i-tunes af te komen en toch me i-pod kunnen gebruiken?
  2. Ik zou graag een webwinkel willen opzetten maar ik heb geen idee waar ik moet beginnen, iemand tips? (Ik kan wel gewoon een website met html in elkaar zetten v.b Plymouth - Powered by CO.CC )
  3. Ik heb hetzelfde probleem met i-tunes en toevallig ook een sony vaio. Ik heb toen alles verwijderd wat maar met i-tunes te maken had inclusief de i-tunes map in mijn documenten. Later heb ik alles weer opnieuw geinstaleerd en i-tunes deed het goed voor 2 dagen! en nu is mijn muziek in de bibliotheek weer weg. Dus als iemand weet hoe dit komt please tell me want i-tunes maakt me echt gek.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.