Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

bernadette

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Ik heb een vraagje,ik heb een antivirus van Kaspersky,nu is het bijna vervallen,nog een 30 dagen,als ik mij een nieuw aanschaf,moet ik dan eerst het oude verwijderen?Ik weet het misschien een domme vraag,maar weet er eigenlijk niet veel van af. Toch zou ik het graag goed doen he!! Bedankt
  2. ik heb mij ingeschreven voor een cursus webleren,nu krijg ik altijd dezelfde error,kan iemand mij zeggen wat dit is: OVER LIB 4.10 OR LATER IS REQUIRED FOR THE CSS STYLE PLUGIN groetjes:bawling:
  3. sorry,lukt niet.Iets anders proberen?
  4. ik ben nog maar een beginner,heb nog geen ervaring,wel pc gehad op school,maar dat is al lang geleden. Ik krijg telkens een wit scherm,kan niets meer doen,enkel mijn windows knop gebruiken om terug verder te werken,hoe komt dit? Wat moet ik nu doen om dit te herstellen?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...