Ga naar inhoud

briandk

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

briandk's prestaties

  1. Geachte forum leden, Mijn naam is Brian en ik ben op zoek naar een goede negatieven scanner. Ik weet niet waar ik op moet letten en de prijs is niet echt een issue. Dus graag suggesties welke goed zijn en waar ik verder op zou kunnen letten bij de aankoop. Met vriendelijk groeten, Brian
  2. Ah mooi zo ik zal eens kijken. Met een crossfire opstelling zit ik zo boven 750 wel goed. Hartelijk bedankt voor de hulp.
  3. Er komt maximaal 1 kaart bij de computer and waarschijnlijk ga ik hem niet overclocken. Maar kunt u wat suggesties geven in het geval ik het wel ga doen.
  4. Bedankt voor de reactie. Alleen wilde ik juist de optie open houden een extra kaart in de toekomst te kunnen toevoegen. Helaas heb ik geen idee welke voedingen voor een eventuele crossfire in de toekomst nu goed zijn. Als u toevallig weet welke moederborden er goed zijn voor dit systeem, met een goede prijs/kwaliteit verhouding zou ik erg geholpen zijn. Wat betreft mijn kast, is deze alleen beter voor de looks of het werkelijk functioneel zoeen dure kast te nemen?
  5. Komt die er beter uit, uit de test dan de anderen in zijn prijsklasse/grootte?
  6. Het aantal Gig RAM is 6gb, en het aantal Watt van de voeding is 650
  7. Beste forum leden, Mijn naam is Brian en ben van plan een nieuwe game PC aan te schaffen van rond de 1200 euro. Dit is wat er tot nu toe uit is gekomen na wat onderzoek. Graag hoor ik jullie meningen over deze pc en eventuele suggesties/verbeteringen die ook prijs/kwalitatief verantwoord zijn. Mobo: Asus P6T SE, ATX iX58 Processor: Intel core i7-920 Grafische kaart: Asus Radeon HD5870 Hard disc: Western Digital Caviar black 640 GB 7200 tpm, 32mb RAM: OC2 Gold XTC Triple channel kit, 1600, 8, Voeding: OCZ ModXtream Pro Kast: Cooler Master HAF 922, midtower CPU Koeler: Scythe Mugen 2 DVD-rom: Samsung SH- S223B Ik wil de optie open houden om er later nog een videokaart bij te plaatsen, dus waarschijnlijk moet ik een andere voeding erin zetten. Verder vroeg ik me ook af wat een aantal goede winkels zijn om dit te bestellen buiten Azerty en Alternate om. Uiteindelijk moet de PC door het bedrijf in elkaar gezet worden. Graag hoor ik wat er beter kan. Met vriendelijke groet,
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.