Ga naar inhoud

wipa

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

wipa's prestaties

  1. router is bekabelde belkin F5D8236-4 v3 en de usb adaptor van Linksys wusb600n v2
  2. heb net een wireless adapter geinstalleerd en had al een router beiden instaat op op 802.11N een verbindin te leggen met internet er wordt ook aangegeven dat de verbinding uitstekend is 270 Mbps Kan echter in explorer geen adressen openen (geeft dan aan een verbindingsprobleem te hebben) stel ik de router in op 802.11G dan heb ik geen enkel probleem deze verbinding te maken edoch slechts een bereik van enkele meters. wat te doen?
  3. heb net een wireless adapter geinstalleerd en had al een router beiden instaat op op 802.11N een verbindin te leggen met internet er wordt ook aangegeven dat de verbinding uitstekend is 270 Mbps Kan echter in explorer geen adressen openen (geeft dan aan een verbindingsprobleem te hebben) stel ik de router in op 802.11G dan heb ik geen enkel probleem deze verbinding te maken edoch slechts een bereik van enkele meters. wat te doen?
  4. sinds 2 dagen zijn plotseling alle icoontjes in mijn favorietenlijst (explorer) verdwenen. hoe krijg ik ze terug?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.