Ga naar inhoud

sammyleon

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

sammyleon's prestaties

  1. Ik ga vandaag alles formatteren en opnieuw erop zetten, lange klus vandaag.. hartstikke bedankt jullie beide. ik laat jullie hier wel weten of de laptop gered is na het formatteren :S
  2. ik heb heel wat uitgeprobeerd via bios, veilige modus opstarten, etc.. maar nog steeds niks, hij herkent gewoon die exe bestanden niet..
  3. ben nu bezig met backup te maken van alle belangrijke data.. en we gaan de laptop zo formatteren.. bedankt voor je inzet!!
  4. ja hij staat verder wel goed.. als we op herstellen drukken, dan start hij gewoon windows weer op.. en er is niks veranderd..
  5. heb ik ook al gedaan, maar er veranderd niks...
  6. en wederom, heb het programma opgeslagen op de sd kaart en daarna proberen te openen op de laptop..en hij herkent het weer niet.. dan denk ik dat het als enige oplossing om de laptop te formatteren, en opnieuw windows erop te zetten.. maar iig bedankt iedereen voor jullie hulp..
  7. hoe krijg ik die fixexe op de laptop dan? want als ik het bestandje ga downloaden, gaat de pc het gelijk uitvoeren..
  8. lukt nog steeds niet, als ik dat intyp, krijg ik later weer hezelfde melding van windows.. dat hij het niet erkend..
  9. @ kape.. lukt nog steeds niet. als ik dus regedit wil uitvoeren, krijg ik de melding van windows dat ie het niet kan openen. Dat ik dus een bijbehorende programma via het web moet opsporen enz.. Dit ziet er dus niet goed uit??
  10. ok dat ga ik dus even proberen.. ---------- Post toegevoegd om 13:39 ---------- Vorige post was om 13:34 ---------- ik heb dus hijackthis.exe op een sdkaartje gezet, en bij de laptop proberen te openen. Maar ook dit kan hij niet openen..(het exe bestand) het heeft zo'n pictogram gekregen dat je normaal krijgt als de programma niet herkend wordt, en dat je een bij behorende programma moet opsporen via het internet.. lijkt net of de laptop gewoon dingen niet kan opstarten..die normaal automatisch zouden moeten gebeuren..(zoals bijv het automatisch opstarten voor het verbinden met het internet)
  11. @ jurgen, het probleem is dat ik dus niet op internet kan met mijn laptop. Ik zit nu achter mijn vast computer. Hoe kan ik dan die hijackthis op de laptop krijgen? Owja, mijn zoon was cheats/crack voor n spel aan het downloaden
  12. Hallo, ik heb een probleem..mijn andere pc(laptop) reageert bijna nergens meer op.. mijn zoon die was op de laptop beetje programma's aan het downloaden, totdat hij een melding kreeg = win32 geblokkeerd tot internet (of zo iets) Nu worden er een aantal snelkoppelingen niet herkent, dus ook niet geopend worden. We hebben draadloos internet, de laptop begint ook niet met het opstarten van het zoeken naar het draadloos netwerk.. Wil ik het dus handmatig het programma (intelwireless) opstarten, doet de pc nix. Bij configuratie scherm doet bijna nix meer.. Help en ondersteuning openen via start doet het ook niet. HELP!! Hoe kan ik dit weer fixen? Alvast heel erg bedankt. Groeten Sammy
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.