Ga naar inhoud

Metoostijn

Lid
  • Items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Metoostijn

  1. Ik heb nu een speakerset Hercules XPS210, zou die volstaan bij het nieuw systeem dat jullie voorstellen? Ik zou de speakerset gebruiken voor muziek en film en de headset voor gaming. Welke raden jullie aan indien de huidige niet voldoet? (de prijs is hierin van ondergeschikt belang voor mij). Mvg, Stijn ---------- Post toegevoegd om 19:19 ---------- Vorige post was om 19:18 ---------- Aangezien ik voor Office2010 moet wachten tot eind dit jaar, is het dan niet slimmer om ook te wachten met het aankopen van een nieuw systeem tot dan of maakt het geen verschil? Mvg, Stijn ---------- Post toegevoegd om 19:23 ---------- Vorige post was om 19:19 ---------- heb ik eigenlijk geen geluidskaart nodig om kwaliteit te krijgen qua muziek, film en games?
  2. niemand een andere samenstelling voor mij?
  3. bedankt voor de snelle reactie Superjona! heel interessant systeem heb je daar samengesteld wachten op office2010 lijkt me idd het beste ik wacht nu op andere voorstellen en zal dan de knoop doorhakken (eerst ook zelf nog wat informeren natuurlijk) Mvg, Stijn
  4. scherm = monitor Ik wil er ZEKER een ferme monitor bij dus!
  5. Ik begin mijn oude systeem toch wel beu te geraken (3 jaar oud, medion-gedoe) dus denk ik er sterk aan om een nieuw systeem aan te kopen. Ik ben zeker geen hardcore gamer maar ik speel graag eens crysis, cod mw2 en assasin's creed (gewone instellingen volstaan). In de toekomst zal ik uiteraard wel eens een nieuw game aankopen en het systeem moet dit vlot aankunnen. Voor de rest gebruik ik mijn pc om te surfen, muziek, office, downloads en het lichtere filmwerk. Dus zeker geen zware photoshop bewerkingen of zo. Ik ben een leek op zowel hardware als softwaregebied. Budget: 1500-2000 euro (liefst naar de 1500 natuurlijk). Eisen: Windows 7 (met functionaliteit XP voor oudere games?) Office (of wacht ik beter tot eind dit jaar voor de nieuwste versie?) een stil systeem! (geluidsisolatie?, waterkoeling?) muis en toetsenbord optisch maar wel NIET cordless (batterijen zijn te snel op en duur) toetsenbord: belgische indeling !!! muismat (gamegericht) speakerset (muziek afspelen zeer belangrijk) draadloos internet !!! headset (games) moederbord USB3.0 en SATA3 ??? (advies aub) harde schijf SSD (advies)? scherm (HD?) assemblage best inbegrepen Aangezien ik een Belg ben, lijkt Het Computerwinkeltje de voor de hand liggende keuze (5% korting ook)? Als ik nog dingen vergeten be, just shoot. Mvg, Stijn
  6. crysis ziet er grafisch stukken beter uit nu qua processor kan mijn E6300 net volgen maar mss toch eens kijken voor een E6600 zoals aangegeven ik kan in ieder geval mijn games spelen op een deftig niveau bedankt voor de hulp!
  7. ik heb wat gegoogled en paar zaken uitgeprobeerd dit werkt: drivers installeren van site amd en niet van bijgeleverde dvd en wat blijkt: HET WERKT! zover zijn we al: nu nog de instellingen leren gebruiken en seffens ga ik Crysis eens testen
  8. het scherm geeft weer NO SIGNAL en wordt dan zwart bij opstarten windows XP zou het kunnen dat de drivers op de meegeleverde dvd niet up-to-date zijn?
  9. alles gedaan zoals je zei en opnieuw zwart scherm na heropstarten (ik zit nu op andere pc) wat kan het probleem zijn?
  10. ik heb de oude drivers NIET verwijderd op mijn oude kaart zit nog een kabel aangeplugd (witte kop) die ik nergens kan aansluiten op mijn nieuwe kaart, is dit normaal?
  11. de kaart is vandaag toegekomen (hd4670 1Gb DDR3 ATI) en ik heb hem kunnen aansluiten en driver installeren maar na heropstarten krijg ik een zwart scherm ik heb nu mijn oude grafische kaart er terug ingestoken en ben op zoek naar het probleem kan iemand mij helpen hiermee? kan het aan mijn voeding liggen (300 W max)? moet ik de driver van mijn vorige kaart eerst deleten of niet?
  12. Ik wil eigenlijk gewoon weten of de gekozen kaart past in mijn Medion MD8818; PCI, AGP en PCI-e zeggen me weinig .
  13. Ik ga me dus deze aanschaffen bij Azerty: Gigabyte GV R467ZL-1GI - Grafische adapter - Radeon HD 4670 - PCI Express 2.0 x16 - 1 GB DDR3 - Digitale Visuele Interface (DVI) Marketing description is not available. Direct uit voorraad leverbaar € 60,77(€ 51,07 excl. BTW) Kenmerken Productbeschrijving Gigabyte GV R467ZL-1GI - grafische adapter - Radeon HD 4670 - 1 GB Type apparaat Grafische adapter Type bijvoegsel Insteekkaart Interfacetype PCI Express 2.0 x16 Grafische processor/leverancier ATI Radeon HD 4670 Ondersteuning voor API OpenGL 2.1, DirectX 10.1 Videogeheugen geïnstalleerd (max) 1 GB - DDR3 SDRAM Vista Certificatie Compatibel met Windows 7 Conformiteitsnormen RoHS Is dit een goede keuze? Moet ik rekening houden met PCI of AGP? Nadien kan ik nog voor de E6600 gaan, mocht ik meer willen.
  14. bedankt voor de reactie, ik heb geen interesse meer in dat systeem
  15. Moet ik gaan voor een HD4670 van 512 MB of van 1 Gb? Zal de voeding dit aankunnen? Wat met bottlenecks?
  16. Ik denk eraan een nieuwe game PC te kopen want mijn 'oude' Medion 8818 blijkt niet meer te voldoen om games zoals Crysis en COD MF2 naar behoren te spelen. Verder ga ik hem nog gebruiken voor multimedia (muziekverzameling, foto-albums, wat films) en gewoon internet gebruik (mail, surfen, youtube). Ik maak gebruik van mobiel internet. Verder heb ik een webcam en speakerset (Hercules XPS210) die ik wil behouden, tenzij de speakerset niet meer zou voldaan aan de eisen. Al de rest mag aangeschaft worden: desktop, scherm, muis, toetsenbord, muismat, headphone (vergeet ik nog iets?). Dit alles georiënteerd naar het gamen uiteraard. Toetsenbord en muis optisch maar NIET wireless. Ik hoef niet het beste van het beste, de prijs-kwaliteit is ook belangrijk. Lawaai wens ik zoveel mogelijk te beperken dus hierin mag geïnvesteerd worden. Uiteraard spelen de looks ook hun rol. Assemblage en installatie Windows7 inbegrepen. Budget: 1000-1500 euro. De site Azerty wordt hier aangeraden maar hoe zit het met service en toetsenbord (azerty-querty)? Mvg, Stijn
  17. reactie van verkoper: De onderdelen verschillen van een maand oud tot een jaar. De prijs is uiteraard nog bespreekbaar, wat heb je er soms voor over ? Ik heb er 3 OS'en opgezet omdat ik niet weet welke OS de koper het liefst zou hebben dus als alle drie eropstaan kan hij/zij gewoon de andere verwijderen. Internet wordt er het meeste op gebruikt nu, dus zogoed als geen belasting. Vroeger nog wat counter-strike maar belast de pc niet meer als een flash filpje. Ik heb de pc zelf in elkaar gestoken en heb door de jaar upgrades doorgevoerd. Ik speelde Crysis en Crysis Warhead op de hoogste instellingen en dat ging perfect. Wel niet op de allerhoogste resolutie want dat kan nog altijd geen enkel pc denk ik maar je hebt zoiezo beter beeld dan een PS3 of een X360. Alle software is legitiem geïnstalleerd, geen licentiestickers. Backup cd's zijn erbij. De koeling is goed, er zijn enkel maar 120mm fans in de pc en op de processor is er een Scythe Ninja Infinity koeler dus maakt weinig geluid. Bij het ( hardcore ) gamen maakt de Videokaart waezt geluid aangezien die dan op zijn volledige toeren draait maar die kan je beperken door die veilig tot maximum 60% te laten draaien. Facturen heb ik niet omdat alles op naam en bedrijf is laten zetten, ik kan je wel de aankoopdatums van alle producten geven. Stickers zijn er niet omdat de Os'en van het internet gedownt zijn ( warez dus ), ze zijn wel legaal en updaten zonder problemen. Ik wil je anders nog wel een korting geven om een Legale Win 7 te kopen moest u dit een probleem vinden.
  18. Excuses voor mijn ongeduld en het niet kennen van de juiste procedure. Ik waardeer ten zeerste jullie advies! De prijs en de aanbieder zijn dus ok. Is het systeem zelf voldoende up-to-date om bijvoorbeeld Crysis en COD MF2 te spelen? Waar moet ik op letten als ik ga bezichtigen?
  19. Zeer Complete Uber-High-End PC Te koop/ Te ruil Ik verkoop/ruil mijn pc hier dus. Reden hiervoor is dat ik niet meer game, photoshop of videobewerking doe. De pc is volledig in elkaar gestoken door mij met de allerhoogste kwaliteits-hardware dat beschikbaar is. Specificaties : Scherm : Samsung Syncmaster 2233SN ( 22"scherm - FULL HD ) Coolermaster CM690 ( behuizing ) AMD Phenom Quad-Core 9600 ( 4X 2.3Ghz ) 4GB DDR2-800 ram geheugen EVGA GeForce 8800GT POWERCLOCKED VERSIE 512 MB DDR3 ( Draait van fabrieksaf aan al sneller dan de gewone 8800gt ) Western Digital 500GB Hoofd HDD ( 7200rpm/16MB ) | Samsung 1 Terabyte Data HDD ( 1000GB ) 11X USB 2.0 (6 achter pc - 2 op pc - 1 voor pc - 2 op toetsenbord) Raptoxx RT-850EBAD ( 850Watt UBER-Stabiele voeding ) Samsung DVD-Writer Alles in 1 geheugenkaartlezer ( SD/SmartMedia/CompactFlash/MS- Pro / USB 2.0 ) Extra's : Zalman ZM-MFC1 ( Fan speed controller ) Scythe Ninja Koeler ( 5 Heatpipes + 120mm fan ) 3X 120mm fans Voor goede airflow en koeling Randapparatuur : Philips amBX 2.1 Systeem volledig met alle lichten en koeling, trilfuncties etc Logitech G15 ( qwerty, verlichte toetsenbord met schermpje en gametoetsen ) Logitech MX518 ( gamemuis met verstelbare dpi ) Op de pc zijn er 3 besturingssystemen namelijk Windows 7 Ultimate, Windows Vista Ultimate en Windows Xp Pro dus voor ieder wat wils. Allemaal zijn legitiem en updates gaan allemaal zonder problemen. Bijna alle onderdelen hebben nog garantie ( d.m.v. factuur uiteraard ) en ik geef je nog een 6 maand persoonlijke garantie op hele pc. Het liefst zou ik willen ruilen tegen een Macbook Pro, Macbook Air, Imac of dergelijke of tegen een zeer goed bod. Aub geen funbieders wetende dat het randapparatuur en extra's alleen al meer dan €600 kosten. Zeer Complete Uber-High-End PC Te koop/ Te ruil - Te koop op 2dehands.be Lijkt jullie dit iets? Waar moet ik op letten als ik een tweedehands game pc zou willen aanschaffen?
  20. de HD4670 waar haal ik die best vandaan? (Azerty?) Kan je me eventueel een voorbeeld geven? Makkelijk te installeren? (ik ben een leek)
  21. Processor Number E6600 # of Cores 2 Processor Base Frequency 2.4 GHz L2 Cache 4 MB FSB Speed 1066 MHz FSB Parity Instruction Set 64-bit Embedded Supplemental SKU Lithography 65 nm Max TDP 65 W VID Voltage Range 0.850V - 1.500V 1ku Bulk Budgetary Price $224.00 Package Specifications TCASE 60.1°C Package Size 37.5mm x 37.5mm Die Size 143 mm2 # of Transistors 291 million Sockets Supported PLGA775 Halogen Free Options Available + Bijhorend Moederbord indien nodig. (optie) MSI P6N SLI Platinum. is dit wat je bedoeld?
  22. Ik heb dus last van een muur . Wat kunnen jullie mij aanraden?
  23. volgens Can Your Run It? volstaat mijn grafische kaart? tips om mijn systeem te upgraden zijn welkom (concrete voorbeelden met prijs)
  24. Ik ben aan het uitkijken voor een externe harde schijf voor mijn Medion MD 8818. Als aanvulling is er de HDDrive 2Go ultra speed van Medion die draadloos kan worden aangesloten bovenaan in het Medion-basisstation 2. Is dit een goede keuze of zijn er betere alternatieven? minimum 250 Gb maximum 500 Gb
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.