Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Have0

Lid
 • Aantal items

  371
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Have0

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Een heel stuk beter thanks. Is dat programma, heeft zoontje geinstalleerd, verwijderd ??
 2. Zie bijlage Eset.txt
 3. Andere vraag Malwarebytes is toch geen schadelijk programma om te gebruiken naast ander programma Microsoft security Essentials ?
 4. Sorry het is toch gelukt om het te verwijderen. Ik deed volgorde verkeerd. Lijkt nu toch goed te gaan. Ik zal de test toch doen.
 5. Hij is vooral traag met opstarten van internet. Bekabeld desktop. Verwijderen Avast lukt me niet. Ik heb het programma gedownload en veilige modus opgestart. Als ik het cleanprogramma open vind hij niks. Ik denk dat ik iets verkeerd doe.
 6. Bedankt zie bijlages. FRST.txt Addition.txt
 7. Beste lezer, hoe kan ik een logfile laten zien ? Internet start traag op. Per ongeluk ook Avast gedownload. Willen jullie kijken wat ik moet verwijderen om sneller op te starten ? Alvast bedankt voor jullie reactie.
 8. Dank je Kweezie Rabbit. Gelukt topic kan voor mij afgesloten worden.
 9. Een heel stuk beter. Ik zit alleen te twijfelen gebruik nu 2 browsers Chrome en Firefox. is dit nadelig ? Welke is beter dan verwijder ik de ander via verwijder programma configuratiescherm.
 10. Beste Kweezie Rabbit, zie bijlage. AdwCleaner[S3].txt AdwCleaner[C3].txt AdwCleaner[S3].txt
 11. Beste Kweezie Wabbit, geen probleem ik begrijp dat velen op vakantie zijn. Morgen ben ik zelf weg dus kan zijn dat ik pas later reageer. Ik hoop dat ik het goede bestand in de bijlage heb gedaan toch ? Fixlog.txt
 12. Bedankt voor de tip. Kan ik het topic zelf sluiten ?
 13. Beste lezer, wilt u kijken naar de bijgevoegde logfiles ? Vooral opstarten gaat langzaam. Alvast bedankt. Addition.txt FRST.txt
 14. Gelukt, alweer bedankt voor jullie deskundige hulp !!!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.