Ga naar inhoud

kunst448

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows Xp
  • Behuizing
    Laptop HP Pavilion dv4000

kunst448's prestaties

  1. Ik heb een probleem met het opstarten van Vista op een HC Pavilion m8170.nl PC. Soms start de pc gewoon op ,maar als ik even bezig ben kunnen de volgende dingen gebeuren: -de processor is gestopt en reageerd niet op invoer via toetsenbord of muis, of er verschijnd een blauw scherm met de tekst dat windows voor zijn eigen veiligheid de zaak heeft gestopt en het advies geeft om als dit vaker voorkomt het programma opnieuw te installeren. Waarna ik onmiddelijk er uit gegooid wordt en windows de zaak afsluit en opnieuw probeerd op te starten, wat jammerlijk mislukt. Nu maakt de PC alleen nog geluid bij het opstarten: 1 piepje een pauze en twee piepjes kort achter elkaar. Ik heb de HP Diagnose opstart CD een aantal keren gedraaid maar die vindt geen Hardware fouten. Ook heb ik twee systeemherstel discks via HP, maar ik krijg het systeem niet zover opgestart dat hij de disck gaan lezen. Weet iemand een oplossing voor dit probleem. Met vriendelijke groeten J. Kunst
  2. Bij het invullen van de account voor een nieuw mail account is in het wachtwoord een fout gemaakt. Dit werd pas later ontdekt toen het commando wachtwoord bewaren al was gegeven. Herstellen van het E-mail account en/of het verwijderen en een nieuw account aanmaken heeft geen effect. Windows 7 heeft dit wachtwoord ergens opgeslagen en E-mail verkeer is niet mogelijk. Mijn vraag is hoe kan ik dit wachtwoord verwijderen. met vriendelijke groeten. kunst448.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.