Ga naar inhoud

fleermuis

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

fleermuis's prestaties

  1. Onzettend bedankt voor de hulp. Wat een snelle reactie. Namen aanpassen ging prima. Dat scheelde enorm veel werk (moest nog wat hele kleine aanpassingen maken bij sommige namen). het matchen ging iets minder goed, maar dat heb ik simpel opgelost door de 2 lijsten samen te voegen en op alfabet te sorteren (namen van ene lijst in andere kleur dan andere lijst). Zo heb ik toch bereikt wat ik wilde. Nogmaals veel dank.
  2. Hi, Dank voor snelle reactie. Maar helaas werkt deze optie dus niet. In de bijlage even een klein voorbeeld met 2 werkbladen. Zonder overal de lijst eerst te moeten aanpassen (handmatig qua achternamen, zijn het er 2000) is dat dus niet te doen. De vraag is eigenlijk of het wel mogelijk is. Groeten, test namen.xls
  3. Hi, Ik heb een vraag, waarvan ik denk dat de oplossing simpel is, maar ik heb het antwoord zelf niet. Ik heb 2 excelbestanden met namen van personen. Ik wil deze twee lijsten met elkaar vergelijken. Welke namen van de ene lijst komen ook in de andere lijst voor? Het probleem is daarbij nog wel dat in de ene lijst de naam staat als : Pietje Puk en in de andere lijst staat hij genoemd als de heer P. Puk. Is het mogelijk om deze lijsten naast elkaar te leggen en er zo uit te halen welke achternamen in beide lijsten voorkomen?? Voor mij de eerste keer op dit forum dus hoop dat iemand kan helpen. Bij voorbaat dank in ieder geval.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.