Ga naar inhoud

DENBLEEKE

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door DENBLEEKE

  1. Ik heb in veilige modus via start - uitvoeren (typ dan regedit in) de sleutels geopend. Daar heb ik na lange tijd zoeken het bestand gevonden dat mijn internet blokkeerde. Eenmaal deze verwijderd en terug in normale modus opgestart was alles weer normaal.
  2. Het probleem is dat ik niet meer op het internet kan alsook mijn mails gaan niet meer open. Alles is geblokkeerd. Ik werk nu via een ander pc thuis. Zelfs in veilige modus kan ik niet scannen of systeemherstel uitvoeren.
  3. Hallo, Ik denk dat ik een zwaar virus te pakken heb. Telkens ik internet open krijg ik http//platinium-soft.microsoft.com/block.php?r=54.23 ik kan dan niets meer doen op het internet. Ook is er een soort antivirus program geinstalleerd nl. antivirus live. Mijn antivirus werkt nu niet meer alsook veel andere programma's zoals systeemherstel. Wat zou ik kunnen doen om dit op te lossen?
  4. Dit probleem heb ik op al mijn beeldbestanden. Op DVD, eigen filmopnames, gedownloade, ontvangen, enz... Soms na bvb 5 tal keren herbeginnen krijg ik het beeld dan wel correct. Zou dit de beeldkaart kunnen zijn?
  5. Geachte, Meestal als ik een filmbestand open krijg ik wel het geluid maar het beeldscherm blijft een seconde groen om daarna volledig blauw te worden. Ook bij andere players heb ik dit zelfde probleem. Wat zou hiervan de oorzaak kunnen zijn? Mvg.
  6. Telkens ik internet open krijg ik de site www.postarticles.net Normaal staat mijn startpagina op een andere site. Telkens ik die startpagina terug instel en internet later weer open keert hij automatisch terug naar postarticles. Hoe kan ik terug blijvend mijn oorspronkelijke startpagina instellen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.