Ga naar inhoud

renzolini

Lid
  • Items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

renzolini's prestaties

  1. Wel toen ik bij de eerste foutmelding de PC terug opstartte kreeg ik nog die mogelijkheid om deze instellingen te selecteren en te proberen langs deze weg dit te herstellen. Maar als ik nu iedere keer terug opstart, geeft hij deze optie bij het opstarten niet meer en gaat hij na inloggen van mijn passwoord over naar een zwarte bureaublad achtergrond waar ik , buiten naar de taakbalkinstellingen, niets kan doen en heb ook geen internetverbinding.
  2. Op het einde van de superlange installatieprocedure van de nieuwe update van windows 10 die automatisch gebeurde kreeg ik volgend scherm.Daarna kan ik niets doen met de PC , al enkele keren terug opgestart en geprobeerd naar een vorige versie te herstellen en dit lukt ook niet, ook niet naar een herstel punt. Frustrerend vooral omdat de procedure bijna volledig automatisch verloopt. , een bijvoorbeeld exe bestand downloaden en op usb stick zetten lukt maar ik kan geen bestand selecteren op mijn pc opstarten in veilige modus ook niet , hij gaat toch niet naar het scherm waar ik kan kiezen voor veilige modus op te starten.Heeft er iemand tips om dit probleem op te lossen?
  3. Omdat deze ten opzichte van Nederlandse en Amerikaanse hostingsproviders nu ook al concurrentueel zijn.
  4. Ik ben op zoek naar een goeie Belgische hostingprovider. Heeft iemand ervaring met Priorweb , Hosting Company , Mediawax ? Of zijn er nog andere veel betere ?
  5. Binnenkort wil ik een tablet kopen maar ik wil niet zo veel geld aan besteden dus zal ik geen Ipad kopen. Wel goeie alternatieven zijn op de markt. Welke merken zijn op tablet gebied betrouwbaar. Bij welk toestel krijg meer waar voor je geld. Zijn er ook tablets op de markt waar je zowel op Wifi als op G3 netwerk kunnen of kan je dit enkel maar met een Ipad?
  6. Sinds enkele maanden raakt mijn televisietoestel moeilijk aan. In het begin slaat hij 3 tot 4 tal keren uit vooraleer hij blijft aan staan. Nu kan ik hem totaal niet meer opstarten, al reeds andere batterijen in de afstandsbediening gestoken en de stekker enkele malen in en uit getrokken zonder resultaat. Het gaat om een Samsung TV. Iemand tips wat ik nog kan doen om de tv aan de praat te brengen of hij is rijp voor het stort?
  7. Hallo Ik kan niet inloggen in mijn mailbox van Telenet Webmail . Is iemand op de hoogte van een storing bij Telenet? Als ik probeer in te loggen krijg ik deze error => ???zcs error??? en nochtans log ik in met het juist passwoord.
  8. Weet iemand waar de fout zit op de site www.infoslovenia.be/test ? Line 200, Column 130: document type does not allow element "A" here …="url">Bled & <a href="http://www.infoslovenia.be/n/meren" class="url">Bohinj, ✉ The element named above was found in a context where it is not allowed. This could mean that you have incorrectly nested elements -- such as a "style" element in the "body" section instead of inside "head" -- or two elements that overlap (which is not allowed). One common cause for this error is the use of XHTML syntax in HTML documents. Due to HTML's rules of implicitly closed elements, this error can create cascading effects. For instance, using XHTML's "self-closing" tags for "meta" and "link" in the "head" section of a HTML document may cause the parser to infer the end of the "head" section and the beginning of the "body" section (where "link" and "meta" are not allowed; hence the reported error).
  9. Van de een op de andere dag wordt mijn site InfoSlovenia.be - Hotels héél anders getoond in Internet Explorer. Iemand een idee hoe het komt? In firefox wordt hij getoond zoals het hoort. Zie hieronder: http://www.infoslovenia.be/test/screenshotff.jpg http://www.infoslovenia.be/test/screenshotie.jpg héél frustrerend
  10. Dit betwijfel ik toch ten sterkste, ik heb op www.sportsites.be slechts 4 errors en 1 warning en dan nog door de code van de +1 van google, op www.sportsites.be/wielrennen heb ik geen enkele fout. Maar als ik wielrennen in tik in google staat die pagina maar op pagina 4 en heb nochthans als vele jaren veel linkpartners. en als ik dan kijk naar de resultaten op pagina 1 staat daar een startpagina die in de validator meer dan 2000 errors bevat.
  11. Afgelopen zomer werd mijn site www.sportsites.be en alle pagina's plots veel lager gerangschikt in google.be , nu komen ze meestal op pagina's 4,5 of 6 terecht met een bv het zoekwoord sportsites staat de site op pagina 5 . Ik heb alle richtlijnen van google meermaals gelezen en een heroverweging van de site gedaan. Vandaag kreeg ik dit antwoord. Maar ik weet totaal niet wat er nog mis is met mijn site. ------------------------------------------------------------------------ Dear site owner or webmaster of Sportsites.be => Uw startpagina voor alle websites over alle sporten in Belgi & Nederland, We received a request from a site owner to reconsider Sportsites.be => Uw startpagina voor alle websites over alle sporten in Belgi & Nederland for compliance with Google's Webmaster Guidelines. We've reviewed your site and we believe that some or all of your pages still violate our quality guidelines. In order to preserve the quality of our search engine, pages from Sportsites.be => Uw startpagina voor alle websites over alle sporten in Belgi & Nederland may not appear or may not rank as highly in Google's search results, or may otherwise be considered to be less trustworthy than sites which follow the quality guidelines. If you wish to be reconsidered again, please correct or remove all pages that are outside our quality guidelines. When such changes have been made, please visit https://www.google.com/webmasters/to...deration?hl=en and resubmit your site for reconsideration. If you have additional questions about how to resolve this issue, please see our Webmaster Help Forum for support. Sincerely, Google Search Quality Team
  12. nee is niet gelukt, heb hem dan maar voor de zekerheid binnen gedaan. Over enkele dagen heb ik hem terug.
  13. Momenteel is hij zeker 2,5 uren bezig om de configuratie ongedaan te maken. Het OS is windows 7.0, deze update heb ik manueel geïnstalleerd maar normaal gezien gaan de updates automatisch bij het afsluiten, maar deze update lukte niet automatisch. Heb hem al eens geforceerd afgesloten (via de knop afgelegd) maar als ik hem dan opnieuw opstart probeert hij terug te configureren.
  14. Vorige maand kon ik de update niet installeren, vandaag nog een poging gedaan en dit lukte wel maar bij het configureren doet hij niet meer verder aan 44% de pc is al eens automatisch heropgestart om het terug te proberen en momenteel nog zonder resultaat. Ik ben sinds anderhalf uur bezig met de update, is dit normaal? en zal stel dat de configuratie niet lukt de pc gewoon opnieuw opstarten? Wat moet ik dan doen opdat ik de update wil installeren? afwachten tot een later moment?
  15. bij het versteken van mijn memorystick in van de ene naar de andere laptop, zijn er in een map allemaal rommelbestanden te voorschijn gekomen. zie hieronder, hoe moet ik ze verwijderen? kheb ze gescan met virusscanner en malwarebytes maar geen fouten gevonden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.