Ga naar inhoud

volderke

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door volderke

  1. ja met movie maker kan je foto's bewerken maar kan dat ook met een digitale camera
  2. Hallo Ik heb een sony handecam camera. En zou graag mijn filmpjes bewerken . Weet er iemand een side of een goed programma om filmpjes te bewerken . grtj :top:
  3. hallo ik heb een vraagje over een simulatie van een route. ik ga in mei naar de vogezen ik heb een garmin 705, en heb een route in de vogezen gemaakt in mapsource. weet iemand soms een site, of hoe ik een simulatie kan maken van een rit. grtj en bedankt
  4. TV deluxe is een programma voor film en fotoreportages te maken.maar ik zeg het de ene keer werk het de andere keer weer niet,maar het is nederlands versie en een mooi programma.heb je soms een suggestie voor een ander programma?
  5. Ik heb onlangs TV deluxe 7 geinstaleert op mijn pc met windows XP. De pc heeft moeite om het programma te verwerken,maar het lukt. Maar als ik hem wil branden. bij het coderen van de film, val mijn pc uit en komt er op het scerm. er is een probleem gevonden .windows is afgesloten om schade te voorkomen. Als dit de eerste keer is dat u dit scherm met stopfout ziet(iedere keer als ik wil branden),moet u de computer opnieuw opstarten.als het scherm nogmaals wordt weer gegeven,kunt u best de volgende stappen uitvoeren. controleert of er voldoende schrijfruimte beschikbaar is(dit is ok). Dan spreken ze over dat ik de fabrikant moet raadplegen. nu heb ik een nieuwe pc met windows 7.en ben vanplan mij de TV deluxe 8 aan te schaven maar hoor daar zo veel slecht van op de pc .Kan iemand mij helpen voor allebij de vragen.
  6. er staat een kalender aan de rechter kant van windows live email.(op de homepagina) deze staat een dag voor weet iemand hoe ik hem moet wijzigen.
  7. IK heb een Garmin gps 705 gekocht.en krijg altijd deze fout als ik een rit van mijn gps naar training center wil toe voegen.Thank you for contacting Garmin Europe. I think the next step is to Reinstall the mapping and delete the registry keys from your system. WARNING: Please be aware that when in the registry you must not touch any other keys or folders in the registry other than the ones stated below. Doing so could cause damage to computers operating system, potentially rendering it unusable. I would advice contacting an administrator for assistance if you are unsure with the instructions. 1. Uninstall Training Centre using the Windows Add/Remove Program utility found in Control Panel. 2. [Win 98/ME/XP]Go to Registry Editor (found in Run by typing regedit then pressing OK) and remove the GARMIN keys found under the software key in both HKEY Current Users and HKEY Local Machine (may not be in HKEY Local Machine but still check) 3. Re-boot computer letting hard drive(s) completely shutdown and then manual turn the computer back on after 30 seconds. 4. Reinstall Training Centre to a new directory on the hard drive (i.e., c:\mapsource) 5. Repeat step 3. 6. Install current Training Centre update, available for download from the Support section of our website Garmin: Training Center Software Update Collection 7. Re-boot computer letting hard drive(s) completely shutdown and then manually turn the computer back on after 30 seconds. 8. Run Training Centre! If there is anything else I can help you with then please let me know. Alternatively you can search for a solution here: http://www.garmin.co.uk/support Kind regards, Matthew Morley Garmin Europe kan mijn iemand helpen op een eenvoudige manier.
  8. het is een nokia 2760 ,hopelijk weet je er meer mee en kan je me helpen.
  9. Hoe moet ik muziek downloaden op mijn gsm (indien gratis mogelijk?)
  10. volderke

    mp3

    bedankt om de hulp ,ik heb alles gewist en met mappen gewerkt en nu is alles okee.
  11. volderke

    mp3

    Nu heb ik alles gewist ,en terug geprobeerd muziek op te zetten. de eerste keer stond er 562 mb op ,en nu stopt hij aan de 562mb dus moet ik toch ergens ontgrendelen, maar waar?
  12. volderke

    mp3

    Ik schakel gewoon aan via usb , wil het gewoon van het muziek van de computer en ook van een harde schijf maar niets lukt. ---------- Post toegevoegd om 10:44 ---------- Vorige post was om 10:38 ---------- Een schakelaartje staat er niet op maar kan het zijn dat ik mijn muziek in mappen moet plaatsen ?
  13. volderke

    mp3

    ik heb zo een MP3 van de aldi (zolid 2GB) en er sta muziek op van mij maar nu wil ik er bij zetten maar er kom op mijn computerescherm. Kan muziek niet kopieren. kan de map of het bestand niet maken. wat moet ik doen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.