Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Karim

Lid
 • Aantal items

  93
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Karim

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 07-03-1993

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Mac OS X 10.5
 • Monitor
  13"
 • Processor
  Intel Core 2 Duo T8400
 • Geheugen
  2 GB DDR2
 • Grafische Kaart
  GeForce 9400M
 • Harde Schijf
  160 GB
 1. Hallo, Ik heb een nieuwe HP Compaq 6000 pro gekocht met windows 7 professional 32 bit erop geinstalleerd. Nu, ik heb deze nodig voor de Seriele poort voor de PLC sturing die eraan hangt. Dus ik heb windows xp op een andere harde schijf geinstalleerd zodat dit geen problemen zou geven. Nu, de originele schijf zit erook nog in, met windows 7 pro erop geinstalleerd, en graag zou ik deze in een dual boot stoppen zodat er een splitsing kan gemaakt worden tussen windows xp en windows 7. Ik heb al geprobeerd met EasyBCD maar die vindt geen boot bestanden.Ik heb ook al gezocht op dit forum maar geen concreet antwoord gevonden op mijn vraag. Liefst zou ik dit alles doen zonder te formatteren; weet er iemand raad ?
 2. Hallo, ik probeer mijn pc te activeren nadat ik hem op nieuw had geinstalleerd en dit lukt me niet ! Als ik dat telefonisch wil activeren, dan komt er geen reeks cijfers in de activeringsassistent ! het is een hp pc die geinstalleerd is met een gewone xp pro sp3 cd weet er iemand raad?
 3. Hallo, Ik wil een filmpje van op mijn iPhone 3GS op mijn Macbook zetten. Ik zie het staan in de bibliotheek maar ik kan het niet openen.= Ik wil eigenlijk dat filmpje op youtube zetten maar het lukt niet doordat ik upload, op 10 min resterend een fout krijgt. Weet er iemand raad?
 4. Ja ! En dan ns ontladen maar dat werkt ook niet
 5. Hallo, ik ben op weekend geweest en de dag voordat ik vertrok heb ik nog s'avonds laat op mijn laptop geweest en hem in standby laten aanstaan. 2 dagen later kom ik thuis en ik wil op mijn laptop, maar de batterij werkt niet meer. De batterij is 'denk ik' kapot. Maar is het niet iets dat apple in zijn macbooks stopt na zoveel tijd dat de batterij ... ? Het is een MacBook Wit model 2008 Hopelijk kan mij iemand helpen, want een laptop zonder batterij is nogal, NIETLAPTOPISCH :pcguru:
 6. Hallo, Windows 7 home heeft eenmaal problemen als je die ik een domein wilt zetten. Maar ondertussen is het me gelukt om XP op die notebook te zetten. Ik heb een XP cd gemaakt met alle sata drivers erin geintegreerd. Zo lukte het, aangezien ik er tien moest doen heb ik nog een andere laten installeren met een xp cd van hp zelf wat ook heeft gewerkt en derest ga ik vandaag nog ghosten bedankt voor de reacties
 7. Hallo, Ik heb een nieuwe laptop HP Compaq 610 met Windows 7 Home Premium erop. Nu, die moet in een netwerk worden geinstalleerd maar dit heeft teveel beperkingen voor Windows 7 HP . Dus downgrade ik hem terug naar XP Professional . Enfin, dat was de inleiding ! Nu het probleem is als ik de CD instopt en hij laat alle installatiebestanden in(Windows XP Pro SP3); krijg ik een blauw scherm met 0x0000007b erop. Ik heb al gezocht op het wereldwijde web , maar niets die mij kan verder helpen, wie weet weten jullie wel raad mvg
 8. Ik heb de update gedownload maar hij werkt niet. wat moet ik doen? ik zou graag geluid hebben ...
 9. Beste, ik heb vandaag windows 7 op mijn macbook gezet maar hij werkt niet met bootcamp. Wat moet ik doen? ik heb de update al gedownload van op de apple site maar dat helpt ook niet. Weet er iemand raad. Het geluid werkt niet en het licht van de speaker is rood. Ook de webcam doet het niet en de sneltoetsen bovenaan op het toetsenbord werken ook niet. Met de cd's die meegeleverd zijn werkt het ook niet. Weeet er iemand raad?
 10. Beste, ik heb vandaag windows 7 op mijn macbook gezet maar hij werkt niet met bootcamp. Wat moet ik doen? ik heb de update al gedownload van op de apple site maar dat helpt ook niet. Weet er iemand raad. Het geluid werkt niet en het licht van de speaker is rood. Ook de webcam doet het niet en de sneltoetsen bovenaan op het toetsenbord werken ook niet. Met de cd's die meegeleverd zijn werkt het ook niet. Weeet er iemand raad? weet er iemand raad? ik heb direct win7 HP erop gezet, ik heb dus niet geupgrade van een oudere windows versie
 11. Nee het is het origineel bestand. Dus er is geen enkele oplossing ? Ik hen het geprobeerd met de hirens cd alle recoverytools gedraait maar niets. Iemand andere oplossing ?
 12. Ik heb ook de temp files erbij gezet maar niets. Het is erg belangerijk dus ik hoop dat er iemand raad geeft. De lokale computerboer weet ook niet hoe hij het moet doen dus...
 13. dus als ik de temp bestanden er ook uithaal kan het zijn dat het lukt?
 14. Beste, eerst en vooral de beste wensen voor 2010 ik heb een redelijk belangerijk werk van school op mn usb stick gezet en ik heb per ongeluk alles van mijn usb stick verwijderd. Nu, ik heb het bestand al terug via recuva maar als ik het open is het de codering die niet klopt blijkbaar. Het is een word document en ik krijg rare tekens op m'n scherm. ik hoop dat er iemand hulp weet!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.