Ga naar inhoud

jaguar1010

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jaguar1010

  1. Dat zou ik graag willen... Maar het probleem is juist dat mijn pc niet reageert (vastloopt) en ik hem alleen met taakbeheer kan afsluiten. Kan dus ook niks verwijderen o.i.d.Heb mijn printer al losgekoppelt maar het probleem blijft..
  2. Hallo, Mijn pc reageert niet meer na een foutmelding tijdens het opstarten. Ik hreeg, voor dit probleem zich voordeed, eerst deze foutmelding: In lxdxMsdMon.exe is een fout opgetreden. Dit scherm bleef maar terugkomen na het te hebben weggedrukt. Via google weet ik inmiddels dat het een bestand is van mijn Lexmark printer/scanner/fax die ik sinds kort heb. Heb mijn pc vervolgens op de normale manier afgesloten en opnieuw opgestart waarna het probleem van het niet meer reageren tijdens het opstarten begon. Hij loopt dus vast maar, ik zie wel mijn bureaublad maar kan niets aanklikken o.i.d. Wie weet wat te doen om dit op te lossen??? Alvast bedankt! Greetz Robin
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.