Ga naar inhoud

Stefanie

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Stefanie

  1. Vreemd, ik heb rond die periode totaal geen problemen gehad met java. De versie in de repos is inderdaad niet altijd de meest recente maar voor 99% van de gevallen is dat ook totaal niet nodig. Ik zie niet goed in waarom iemand die wine apps wil draaien java manueel zou moeten installeren, tenzij er natuurlijk meer aan de hand is.
  2. Ben je zeker dat je de cd correct gebrand hebt en dat het goed gelukt is? Soms ligt het gewoon aan de cd.
  3. Normaal is het niet nodig om op deze manier java te installeren. Via Synaptic kan je verschillende versies van java installeren, zowel van sun als OpenJDK. Als je software wil installeren is dat altijd de beste manier, zo ben je zeker dat alles werkt onder ubuntu. Aan de "rpm" in de naam van dat bestand te zien denk ik trouwens dat het niet bedoeld is voor Debian en Ubuntu.
  4. Heb je al eens een ander programma dan XSane geprobeerd? Bij mij heeft XSane al een paar keer vreemde dingen gedaan. Ik vind gscan2pdf wel een goed alternatief (en veel handiger als je pdf's wil!) installeren via Synaptic, staat normaal gezien gewoon tussen de lijst. of sneller: sudo apt-get install gscan2pdf in je terminal.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.