Ga naar inhoud

cgoris1934

Lid
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

cgoris1934's prestaties

  1. Beste Gigant. Tijdens het verwijderen van de omni page, via configuratie, kreeg ik die bewuste foutmelding. Ik ga er van uit dat het probleem nu is opgelost, moet ik nu weer een omni page installeren of is het zo goed.? Het zat inderdaad bij de scanner en die is in 2006 geïnstalleerd, hoe kan het dan plots fout gaan. Ook krijg ik zo nu en dan de melding: "Uw systeem is hersteld van een ernstige fout" Nou dat zal dan wel. In elk geval heel hartelijk dan en ik heb de donatie gedaan. Vriendelijk bedankt voor de vele moeite. Cok Goris.
  2. Geachte heer. U ziet maar weer, het geluk is met de domme. Alweer office hersteld zonder resultaat. Bij de XP schijven had ik een derde schijf, Media Center Edition 2005 Uit ballorigheid wilde ik die opnieuw installeren, lukte niet en ik kreeg als antwoord: Windows wordt opnieuw opgestart in dezelfde staat als dat u begon. Al 3 keer geen melding. Begrijp er niets van. Zal het zo blijven? Vriendelijke groet en bedankt voor al uw moeite. Ik heb er veel van geleerd. Cok.
  3. Insgelijks. Zal het aan hem vragen. Die gasten hebben weinig tijd. U hoort van me. Fijne dagen.
  4. Het is van de laatste 3 of 4 maanden. Vanmiddag nog een keer uw advies opgevolgd en geprobeerd om PP te downloaden i.p.v te herstellen maar dat lukte niet, je moest dan 2002 hebben. De clean gaf 0 fouten aan in het register. Moet ik misschien nog meer aanvinken dan het standaard? Als u het begrijp, mag u het zeggen. Ik snap er geen bal van. Het werkte altijd perfect. Wel moet ik zeggen dat outlook express ook kuren had maar dat heb ik zelf verholpen met Googlen, ik meen *.eml Natuurlijk heb ik weleens wat geïnstalleerd maar weet niet meer wat. Nogmaals fijne dagen, ik leg me er maar bij neer. Groeten van Cok
  5. Geachte heer. Precies zoals u hebt gezegd. PP verwijderd, opnieuw gestart. De Clean 5x erdoor gehaald. Opnieuw gestart, geen melding. PP geïnstalleerd, weer die melding. Dat is toch om doodziek van te worden. Prettige dag verder. Groeten van Cok.
  6. Oké, ik ga het proberen. Afgelopen week heeft mijn zoon bij mij de powerpoint verwijderd en zonder powerpoint opgestart, toen had ik niet die melding, het moet dus in die pp zitten. Mijn zoon is helpdesk medewerker bij TNO maar ook hij kreeg het er niet uit. U hoort nog van mij. Goede kerst gewenst.
  7. Geachte heer. Uw laatste antwoord had ik uitgetikt en en het is volgens mij volledig gelukt, echter zonder resultaat. Telkens weer haalt de CCleaner er fouten uit. Ik zal weer een poging wagen. Vriendelijke groet, Cok Goris uit Zoetermeer.
  8. Geachte heer. Is dat programma alleen in het Engels? Uw handleiding is in het Nederlands. Snap er de ballen niet van. 284 fouten, hoe kan dat nou. De fout heb ik nog steeds. Vriendelijke groet, Cok Goris.
  9. Na scannen bleef er nog 1 melding over van PCslowfigter
  10. Wet niet goed hoe ik dat moet doen. Screenshot heb ik op bureaublad staan. hebt u hier iets aan?
  11. C:\DOCUME~1\CA6959~1.GOR\LOCALS~1\Temp\102296.cvr Dat is de foutmelding en dat laatste getal 102296 wisselt steeds.
  12. Met dat programma kon ik Office deïnstalleren Ja het is alleen Powerpoint. Goede dagen gewenst.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.