Ga naar inhoud

MrGlenneke

Lid
 • Aantal items

  34
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Ik heb vorig weekend iets proberen te installeren dat ik gedownload had, alleen werkte dat niet. Dus had ik het terug verwijdert, geen probleem dacht ik. Alleen doet mijn pc nu heel raar. Ik loop echt tegen heel veel problemen aan. Ik dacht: "Geen probleem, ik doe een systeemherstel naar het uur voor de installatie." Alleen was systeemherstel om de een of andere reden uitgeschakeld waardoor ik dus geen systeemherstel kan doen. Hier zijn enkele problemen: * Als ik op een map in mijn RocketDock klik opent deze niet meer * Windows Live Mail werkt niet meer, foutmelding: 0x80040154 * Als ik Win
 2. Geld verdienen door op advertenties te klikken is zeer bekend, alleen is de vraag welke zijn nu echt? Sommige site's beloven veel geld, deze zijn meestal scam-site's. Het design van een site is ook heel belangrijk om te kunnen opmerken dat de site echt is of niet. Als het design er professioneel uit ziet zal het meestal een echte site zijn. Anders is er een grote kans dat de site nep is. Je moet weten dat je zeker in het begin heel weinig zal verdienen. Je zal ook moeten investeren, maar dat doe je best met geld dat je van deze site's hebt gekregen. Je zal ook veel meer geld kunnen verdie
 3. Ik heb de oplossing gevonden!!! MAGIX Music Maker 17, deze heeft een geweldige VSTi waarmee je heel goed en echt pianogeluid kan mee produceren!
 4. Ik heb een programma van Native Instruments geprobeerd, maar het werkt langs geen kanten. Ik zal een andere oplossing moeten zoeken.
 5. Maar met dat programma van Native Instruments kan je kiezen om het geluid uit de boxen van je computer te laten komen en dit kan ik dan opnemen met een programma. Dus ik denk dat ik het zo ga doen.
 6. Even een vraagje over programma's zoals deze: Native Instruments - Upright Piano. Geeft dit programma me de mogelijkheid om te spelen op mijn piano en dat de computer dit dan opneemt in een mp3 die echt als een piano klinkt?
 7. VLC kan geen MIDI bestanden afspelen, dus dat is niet echt de oplossing. Bedankt voor de link, maar kan dit niet via mijn midi-usb-kabel. Ik heb geen deftige microfoon.
 8. MrGlenneke

  Midi

  Ik heb met MAGIX Samplitude een liedje opgenomen via mijn piano (verbonden met een MIDI naar USB-kabel). Als mijn piano nog aangesloten is en ik speel het af klinkt het heel mooi, maar ik heb alleen de optie om dit op te slagen als een MIDI bestand. Maar een MIDI bestand klinkt niet helemaal zoals een echte piano. Ik wil dat het opgeslagen liedje klinkt zoals ik het speel, zoals een echte piano. Is dit mogelijk? Dit mag ook met andere software.
 9. Als ik mijn iPod nano 4 gen in mijn pc steek doet mijn pc niets, er is een probleem met de driver, hij is verlopen ofzo dus nu kan ik mijn iPod niet meer synchroniseren. HELP ME aub! Alvast bedankt
 10. Ik was vergeten een snow leopard retail dvd te downloaden dus dat ben ik nu aan het doen. Maar ik heb een youtube-video gezien en toen hij snow leopard was aan het installeren veranderde hij instellingen over de harde schijf en ik kan gewoon niet volgen (versneld) weet iemand een goede tutorial staan filmpje of tekst?
 11. Ik geb eens een youtube-video bekeken en daar stond naast het veld waarin je de naam voor je virtuele machine kon ingeven een symbool om de locatie te veranderen
 12. Bedankt al voor alle hulp, ga het binnenkort proberen want ik zit in de examenperiode. Ik heb op onze windows schijf maar 20 gb over, kan de virtual machine ook op onze andere interne schijf geinstalleerd worden want daar is nog meer dan 250 gb harde schijf op vrij.
 13. Ik wou Virtualbox installeren en voordat hij de installatie ging beginnen zij hij dat de netwerkinstellingen gingen gereset worden, wat bedoelt hij daar juist mee? Kan ik na de installatie gewoon weer het wifi-netwerk kiezen en terug internetten of moet dan alles terug geïnstalleerd worden? En ik begin plots te twijfelen nu ik je pdf lees, er staat in dat er een krachtige computer wordt gebruikt, maar ik heb maar een gewone pc (4 gb ram 3.00 Ghz) is dit voldoende?
 14. Ik droom van een mac maar heb het geld er nog niet voor. Ik heb gelezen dat je VMWare Workstation kan downloaden en dan vervolgens Mac OS X installeren. Ik heb alleen nog een paar vragen voor ik het ga proberen. Is het veilig? Wat zijn de risico's? Als je VMWare Workstation niet hebt openstaan merk je er dan iets van? Moet je een partitie aanmaken of installeerd VMWare en de virtuele machine zich gewoon in een map? Moet je een deel van je ram-geheugen aan de virtual machine 'afgeven' zodat je in windows minder ram-geheugen kan gebruiken? Alvast bedankt, Glenn
 15. Het eerste toetsenbord is het beste en niet zo duur, enorm bedankt voor je hulp.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...