Ga naar inhoud

josse

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

josse's prestaties

  1. Maar ik moet mijn tekst in pdf file aanbieden om te laten afprinten. Dus ik moet eigenlijk weten wat ik moet instellen in word voor ik het naar pdf omzet zodat het deftig afgeprint kan worden.
  2. Ik laat het ergens afprinten. Dus ik moet het zo instellen dat het recto verso afgeprint kan worden.
  3. hallo Ik zou een word document laten afprinten en inbinden. Nu was mijn vraag of het nodig is om zowel de marges rechts en links als de rugmarge aan te passen om ervoor te zorgen dat de tekst nog leesbaar is na inbinden? Of is het voldoende om enkel de rechtermarge groter te maken en de rugmarge zo te laten? Of moet ik zowel de rechter en linker marge aanpassen?
  4. Hallo wouterskurtt, Ik gebruik de 2003 versie.
  5. Hallo iedereen, Ik zou graag willen weten hoe je de opmerkingen die je kan invoegen in word in 1 keer allemaal kan kopieren en dan in een ander document kan plakken. Ook heb ik nog de volgende vraag: hoe zorg in ervoor dat de opmerkingen ipv in zo'n "tekstballon" naast men tekst staan onderaan te staan komen? Soms zitten er lange opmerkingen in mijn tekst en dan kan ik op die drie puntjes drukken en dan komen al de opmerkingen automatisch vanonder te staan, maar die drie puntjes waar je op kan klikken staan er niet altijd en ik zou willen weten hoe ik die opmerkingen altijd eenvoudig kan weergeven.
  6. Ok, hartelijk bedankt
  7. josse

    excel

    Gegroet iedereen, ik heb een vraag over het opstellen van een grafiek in excel. Ik wil namelijk een grafiek opstellen die semi-logaritmisch is, maar dit lukt me niet. Ik kan de Y-as in logaritmische schaal zetten door dit aan te vinden in een of andere menu, maar voor de x-as lukt mij dit dus niet: ik krijg daar geen vakje dat ik kan aanvinken naar logaritmische schaal. Iemand een idee hoe dit komt of hoe ik dit wel kan doen? Ik wil dus een x-as met een ln schaal (van 1 tot 100) en op de y-as gewoon de waarden die ik in excel heb berekend. groeten
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.