Ga naar inhoud

sakojuf

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

sakojuf's prestaties

  1. ik heb nooit een back-up gehad want ik kreeg de fout tijdens het installeren van vista, ik had net de tijd aangeduid en toen sloot die af en bleef ie opstarten met een foutmelding van een onbekende error. Dus ik had hem terug naar de winkel gebracht met de vraag voor een nieuwe, maar die kreeg ik niet, ze hebben er gewoon vista op gezet (maar nu blijkt na een maand de verkeerde) en nu kan ik niet upgrade ik ga morge terug naar de winkel en vragen als zij mij kunnen helpen en zoniet ben ik radeloos.
  2. Hoi ik heb in oktober een pb ixtreme gekocht bij eurosys in houthalen. Toen ik thuiskwam en het besturingssysteem wou installeren gaf hij een foutmelding en moest ik hem binnenbrengen bij eurosys hasselt. Daar hebben ze opnieuw windows vista erop gezet en nu bolt hij perfect. Maar toen ik mijn gratis upgrade wou bestellen van vista naar windows 7 kwam ik met een probleem te zitten. Die sukkels van eurosys hebben er de verkeerde versie van windows vista opgezet nu staat er windows vista home premium 32bit op en mijn computer staat bij packard bell geregistreerd als een 64bit. Dus ik krijg nu een gratis update voor 64 bit(je kunt die gegevens niet veranderen bij pb, je moet enkel je code op je pc ingeven en de rest vult de site zelf in). Kan iemand mij helpen met goede raad wat ik het beste zou doen... 1. Windows vista home premium 32bit van men pc afgooien en er een 64bit opzetten. (maar waar vind ik die installatie cd ofsoo, kweet totaal niet waar ik die cd moet vinden want er zat alleen een boekje bij mijn pc) 2. Toch proberen te upgrade naar windows 7 64bit en de gok wagen(ik weet niet als dat verschil uitmaakt 64bit of 32bit, ik heb het alleen maar gezien bij het bestellen en daardoor heb ik nog ff gewacht met hem te bestellen) 3. terug naar eurosys gaan en hopen dat zij hun domme fout oplossen Graag enige reactie en hulp!!!!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.