Ga naar inhoud

aliciade

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

aliciade's prestaties

  1. Beste Stegisoft, Franswon en Jean-Pierre mijn dank voor de aandacht die jullie hebben willen besteden aan mijn nachtmerrie.Alvorens de hulp van dit forum in te roepen,had ik ook overal vruchteloos een antwoord gezocht "voor Windows 7" Ik had ook reeds die "fix" voor XP en die vervanging van "show" door "open" voor Vista ontdekt maar deze maal was de remedie, toepasbaar op Vista, niet geschikt om toe te passen op W7.Na start,regedit inschrijven,komt men bij Vista bij HKEY CLASSES ROOT/powerPointViewer.SlideShow.11/sh elf/show en dat laatste woord moest dan gewijzigd worden in "open". Wel bij Windows 7 is er geen sprake meer van show of open.De melding stopt bij slideshow.11. Ik heb ook PowerPointViewer bij herhaling gedowloaded en als standard ingesteld, Ook extensie pps gekoppeld aan PPViewer.Allemaal vruchteloos. Mocht toch iemand een beproefde oplossing bezitten, please zend ze door. Ik weet dat talloze lotgenoten er op zitten te wachten. Nogmaals oprechte dank !! Aliciade.
  2. Hartelijk dank Stegisoft voor de tip,maar zoals ik reeds in de vraag beweerd heb, niet toepasbaar voor Windows 7. De oplossing bestemd voor Vista, is in W7 onmogelijk nog toepasbaar,daar men het woord "show" dat moet vervangen worden door "open" zelfs niet meer vermeld heeft. Nieuwe oplossing is dus meer dan welkom.
  3. Windows 7 premium home laptop-Ontvangst email via W.live mail. Betreft nwe laptop waar blijkt dat pps mailtjes niet rechtstreeks te openen zijn (moeten eerst opgeslagen worden en kunnen dan openen via "openen met.."..powerpoint viewer Middeltjes van XP of Vista zijn niet toepasbaar op W7. Extensie pps is behoorlijk gekoppeld aan PPViewer en toch blijft bericht verschijnen dat aan het bestand geen programma is gekoppeld. Ben ziek gezocht en hoop bij jullie de oplossing te bekomen. Heel hartelijk bedankt. aliciade.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.