Ga naar inhoud

pcnewbie

Lid
  • Items

    38
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

pcnewbie's prestaties

  1. Soms als ik op de aanknop van de computer druk gaat hij aan, maar Het scherm blijft uit en ook de muis gaat niet aan. Na 5x resetten nog steeds niets, voeding eruit gehaald minuut gewacht (3x), nog steeds niets. Dan maar eens na een aantal uurtjes alles eruit gehaald er terug in gestoken en ineens werkt hij wel? Zou er iemand mij kunnen vertellen hoe dit komt en wat er aan te doen is ? De computer is bijna 2 jaar oud dus nog net binnen de garantie en hij is van het merk HP.
  2. Bij mijn besturingssysteem bij apparaatbeheer staat als vga-adapter "ati 4800 series" maar welke kaart er exact in zit niet dus nu is mijn vraag hoe kan ik te weten komen welke kaart er in zit?
  3. Je bent het scherm vergeten (niet op azerty.nl maar op het forum)
  4. Hetzelfde:sad Ik weet echt niet meer hoedat we nu verder moeten... Misschien iemand anders ---------- Post toegevoegd om 20:45 ---------- Vorige post was om 20:43 ---------- Jup wat dj_ke zegt, hopelijk is het nu opgelost.
  5. Dat komt waarschijnlijk omdat ze dezelfde gebruiken Bron: nvidia.com Version: 195.62 WHQL Release Date: 2009.12.04 Operating System: Windows Vista, Windows 7 Language: English (UK) File Size: 116 MB
  6. Daar staat het type niet bij , probeer eens apparaatbeheer ---------- Post toegevoegd om 20:27 ---------- Vorige post was om 20:26 ---------- Nog geen drivers , ik heb er toch op windows 7 ?
  7. die gebruiken ook de 8m -series :sad bij systeem bij mijn vorige screenshot staat linksboven apparaatbeheer, klik daar eens op en dan kom je op dit uit: post eens een screenshot van de beeldschermadapter.
  8. nummertje 3 is je nummer van je laptop
  9. ok, maar kan je eens een screenshot maken van dit scherm? En dit dan ook in een word document plakken ---------- Post toegevoegd om 20:13 ---------- Vorige post was om 20:12 ---------- Idd , raar . dj_ke's manier is ook een zeer goede manier.
  10. Dus je hebt een laptop met windows 7 32-bit? En de drivers die ik zei werkten niet?
  11. Dat kan je doen, zelf weet ik niet echt hoe je de grafische kaart van een samengestelde pc achterhaalt. Maar ik heb ook windows 7 geïnstaleerd toen had ik geen probleem met de drivers, misschien kwam dat omdat ik direct windows updates heb gedaan. start -> configuratiescherm -> systeem en onderhoud -> windows update daar zoek je naar beschikbare updates, kijk eens mischien staat er daar een driver update bij? ---------- Post toegevoegd om 19:58 ---------- Vorige post was om 19:58 ---------- Is dit bij everest of bij de drivers ?
  12. Neem optie 1 en kies wat ik daar al voor je geschreven heb .Zeg maar als het werkt he
  13. Meerdere types maar allemaal dezelfde kaart dus dat maakt niet uit Dat komt omdat toen de drivers niet mee geïnstalleerd zijn, Je hebt dus een laptop. Met videokaart Nvidia 8400m Dus je gaat nu naar Nvidia.com en daar kies je: Product Type: Geforce Product Series: Geforce 8M series (notebooks) Operating System: Windows 7 32-bit Language: English (Uk) na het downloaden installeren en terug opnieuw opstarten normaal moet het probleem nu verholpen zijn
  14. Als de straling al gevaarlijk zou zijn ( ik weet niet wat ik ervan moet geloven) dan denk ik toch wel dat de straling van een gsm erger is, je zit trouwens al in de straling in bijna elke stad kan je draadloos internet vinden via de zogenaamde hot spots.
  15. Hp Als je het model zou willen posten dan zal het zeker geen probleem zijn om jou videokaart te achterhalen. (Bij systeem zoals al eerder vermeld xD)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.