Ga naar inhoud

Snoes

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Snoes

  1. Bedankt Jurgen, ondertussen heb ik ook ontdekt hoe je bedankjes kan geven ;-), nooit te oud om te leren ... De laatste foto vond ik al echt knap bijgewerkt ! Zal het later ook eens proberen met GIMP - met jouw uitleg sta ik al weer een stuk verder. Ik had GIMP al, maar ik wist echt niet hoe aan dat programma beginnen, hierdoor heb ik weer de moed gevonden om een stapje te wagen. Nogmaals bedankt !
  2. Hieronder een voorbeeld van een foto met blauwe ogen (ik hoop dat mij dit lukt om door te sturen ?)
  3. Alvast bedankt voor het vlugge antwoord. Spijtig genoeg is het niet zo. Verschillende programma's bieden die makkelijke oplossing om rode ogen te verwijderen, maar een gelijkaardige oplossing voor blauwe ogen van dieren heb ik nog niet gevonden.
  4. Hallo, ik ben Snoes, neem graag foto's en tracht er iets moois mee te doen. Ik heb verschillende huisdieren, maar bij het trekken van foto's met flash, krijgen ze meestal blauwe ogen. Weet iemand of er een truucje bestaat om die weg te werken (zoals rode ogen bij mensen) ? Bedankt en nog een fijne dag verder !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.