Ga naar inhoud

Havani

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Havani's prestaties

  1. Hoewel de aangereikte oplossingen hadden moeten werken, deed mijn Windows-XP hier niet aan mee. Jammer. D.m.v. een snelkoppeling op het buroblad naar drive C:\ is het probleem "opgelost" Dank voor het meedenken en adviseren.
  2. Beiden uitgevoerd, d.m.v. kopieren en plakken, maar geen resultaat, Blijft jammer want wat mankeert mijn windows XP nu?? H.
  3. advies opgevolgd, computer opnieuw opgestart, resultaat nihil. Jammer.
  4. Ter besparing van ruimte en bevorderen van een beter overzicht wil ik in Windows verkenner de eerste map (na het bureaublad) te weten Mijn documenten, blijvend ingeklapt hebben. Wie kan mij vertellen hoe ik dat voor elkaar krijg. Alvast bedankt voor een werkende tip. H.
  5. Heb deze switches gevonden in het archief, diversen er van geprobeerd maar geen enkel resultaat
  6. In windows verkenner wil ik geen uitgevouwen mappen. Vond antwoord in het archief. Voer het advies uit, maar welke switch ik ook via kopieren en plakker probeer, NIETS werkt. Ben ik iets vergeten, doe ik iets verkeerd?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.