Ga naar inhoud

ODI

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ODI

  1. Ja & neen. Neen, indien het "maar" icoontjes zijn. Zoals kape zei, spreken we hier dan niet over minuten. Ja, indien het geen snelkoppelingen zijn maar wel echte bestanden, zoals setupbestanden, iso-files, ... Dan gaat het opstarten van de PC wel serieus vertragen.
  2. Danny, je kan eventueel IZArc gebruiken ( IZArc - The Best Freeware ZIP Utility - RAR 7-ZIP UNZIP UNRAR ENCRYPT ISO BIN ) als alternatief, is een freeware ZIP tooltje.
  3. Dannysan, weet je toevallig de naam van dat standaard uitpakprogramma? Indien ja, zoek daar eens op via Google. Misschien is dat ergens los te downloaden & dan kan je dat installeren. Het proberen waard... Indien niet, probeer datgene wat kweezie wabbit voorstelde : "Probeer met een systeemherstel terug te gaan naar een punt voordat je de "vergissing" beging." In het slechtste geval, als bovengenoemde zaken niet lukken, kan je dan nog die recovery cd('s) gaan gebruiken. Extra tip : best even al uw belangrijke documenten (Word, Excel, ...) voor de zekerheid naar een usbstick kopiëren voordat je met die recovery cd('s) begint. Kwestie van geen persoonlijke data te verliezen. Een mens kan nooit voorzichtig genoeg zijn hè. Succes ermee.
  4. Uwe windows opnieuw installeren met uw recovery cd('s) van uw laptop. Dan staat dat programma er ook terug op hè.
  5. Hallo Angel, ik heb dat vbs-bestand eens uitgevoerd, geen resultaat. De laserlens is ook gekuist, geeft ook geen oplossing. Rest me dus enkel nog de dvd-speler te laten vervangen of een nieuwe pc aan te schaffen. Ik denk dat ik een nieuwe laptop ga kopen. Ik bedank iedereen voor de hulp in deze topic. Mijn beste wensen ook voor 2010! Ik ga deze topic dus op opgelost zetten.
  6. Hallo Angel, voordat ik je vbs-bestand ga uitvoeren, wil ik graag het volgende nog eerst zeggen... Ik heb vandaag, als test, eens 15 keer de cd-lade open & dicht gedaan terwijl er een cd inzat. Resultaat: De eerste 9 keer is er geen cd gevonden, de 10e keer wel. Ik kon de bestanden van de cd zien in m'n windows verkenner. De 5 keren erna is er opnieuw geen cd gevonden door Windows. Ik vermoed dus dat er iets is met de laserstraal vermits hij soms wel de cd kan lezen. Wat denk jij ervan? Best nog even dat vbs-bestand uitvoeren of niet?
  7. Ik heb de cdromdrive in de hardware verwijderd via : systeemeigenschappen, Hardware, Apparaatbeheer, Dvd-/cd-rom-stations, "QSI DVDRW SDW-042", Eigenschappen, Stuurprogramma, Installatie ongedaan maken. Daarna heb ik de pc herstart. De cdromdrive is automatisch opnieuw geïnstalleerd door windows. Het probleem is er nog altijd. Ter info : Nu staat er "QSI DVDRW SDW-042" i.p.v. "QSI DVDRW SDW-041".
  8. Zoek eens naar "gratis spamfilter" via Google (inclusief dubbele aanhalingstekens). Daar zal wel iets tussenstaan wat je kan bekoren.
  9. Bedankt voor je snelle reactie stegisoft. Ik heb de voorgestelde Firmware Flash Utility (FwFlash3M v2.6) uitgevoerd, dit biedt geen oplossing. Zie bijgevoegde afbeelding.
  10. Allen, Ik heb een Fujitsu Siemens laptop met Windows XP Professional Service Pack 3. Wanneer ik een cd insteek, wordt deze niet herkend door Windows. Ik kan dus in de verkenner de bestanden op de cd niet zien, terwijl ik zeker weet dat er zaken opstaan. Een cd schrijven lukt ook niet. Als ik bij systeemeigenschappen, Hardware, Apparaatbeheer, Dvd-/cd-rom-stations ga kijken staat er "QSI DVDRW SDW-041". Er staat géén geel uitroepteken. Indien ik "Eigenschappen" kies bij "QSI DVDRW SDW-041", staat er "Dit apparaat werkt correct". Wat is het probleem? Hoe kunnen we dit probleem oplossen? Alvast bedankt op voorhand voor de moeite. Groetjes, Olivier.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.