Ga naar inhoud

joep

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

joep's prestaties

  1. Hallo, ik ben in het bezit van een sony bravia kdl 40EX720 nu wil ik films afspelen via een harde schijf van packard bell modelnr. lc EXH04.914 de eerste keer dat ik de externe schijf aansloot, kon ik wel films bekijken, nu zijn er films bijgezet op de schijf, en elke keer als ik via home naar videos afspelen ga kan ik bell and go selecteren, maar krijg dan de melding geen items. hoe kan dit. men heeft mij geadviseerd om een media speler te kopen en die aan te sluiten, maar ik heb ondehand zoveel apparaten , en dat alleen maar om vidieos te bekijken. ps ben dus absoluut een analfabeet in comp. ed. kan iemand mij hiermee helpen? Ik woon in de buurt van Maaseik (
  2. Halo ik ben in het bezit van een acer aspire 5610, die de laatste tijd een probleem heeft met het beeldscherm, het beeld is nl donkerder geworden, kun je de lichtsterkte instellen en hoe doe je dit? Tevens doet de cd-rom speler het niet meer, als je er een cd indoet, draait deze wel maar er verschijnt geen beeld of iets dergelijks dat de cd-rom speler actief is. please help me, een beginnende computergebruiker.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.