Ga naar inhoud

redcap

Lid
  • Items

    38
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door redcap

  1. Er is iets niet in orde. Er is een probleem bij het verbinding maken met Google. We blijven het proberen... Fouten: 101 Wat kan er aan de hand zijn? Graag hulp.
  2. Gebruik windows 10. Download van You Tube muziekfilmpjes en speel deze af op mijn pc. Dat gaat goed. Wil echter de filmpjes van mijn externe harde schijf op mijn tv afspelen. Ik laad de url en mail deze naar mijn mailadres. Hoe krijg ik de url op mijn externe harde schijf?Als ik de url aanklik in mijn mail dan speelt filmpje gewoon af. Hoop dat ik duidelijk ben.
  3. Gebruik Windows 10 en ook Classic Shell. Sinds gisteren gebeurt er niets als ik op de app van verkenner klik. Tenminste: de app verschijnt niet automatisch onder in de balk. Als ik hem opzoek en aanklik wel. Er staat dan een wit streepje onder. Klik ik er op dan verschijnt een klein venster waar ik niets mee kan. Misschien is er een instelling veranderd. Graag advies want het is erg onhandig. Kan nu weinig doen.
  4. okay, ga het proberen. Bedankt voor je tip.
  5. Had eerder gemeld dat probleem verholpen was. heb het verkeerd begrepen: het gaat om het volgende: heb bij programma’s op het balkje gedrukt met tekst: windows essentials 2012 van Microsoft Corp. 5,54 MB 16.4.3528.0331 update datum: 11-6-2018 kon verwijderen,wijzigen en herstellen. In veronderstelling dat ik de update verwijderde , heb ik kennelijk het hele programma met mail gewist. Nu dus de gebakken peren😝
  6. Het is opgelost. Verkeerde instelling gebruikt. Bedankt.
  7. Mijn zoon heeft windows upgrade gedaan. Nu heeft Windows live rechts van het blad een stuk agenda op zijn kant staan evenals on der het blad. Voor de upgrade werkte alles gewoon, misschien staat er een instelling verkeerd. Ik weet het , een raar verhaal. Maar toch gaarne hulp.
  8. Ik heb de nieuwste. Ik kijk wel verder. Bedankt.
  9. Gebruik Windows 10 en ook Classic Shell. Dat ging steeds goed, maar krijg af en toe toch weer de tegels op mijn scherm. Ik weet niet wat ik hier aan kan doen. Misschien iets niet goed ingevuld? Graag hulp.
  10. Heb nieuwe Ipad gekocht, deze is vanaf oudere over gezet met gegevens van mij. Heb dus 2 dezelfde, met gelijke gegevens. Mijn vrouw wil de oude gebruiken. Haar mail moet er op komen, mijne er af. Wat moet er nog meer gebeuren? wil hem niet helemaal leeg maken. Hoor graag. Gr.
  11. Gebruik Windows 10 met tevredenheid. Gisteren werd er een update gemeld die er erg lang over deed. Heb per abuis de pc uitgezet. Dom, maar ja. Gevolg is dat hij wel de begin pagina start, kan ook mijn wachtwoord in typen, daarna gaat scherm op zwart en verschijnt links onder in de hoek het start blokje, daarnaast het vergrootglas en daarnaast een afbeelding van een orinter met zijbladen. Rechts wordt juiste tijd en datum aangegeven. ik heb geen opstart CD en weet niet hoe ik dit kan oplossen. graag hulp.
  12. Bedankt voor je antwoord. Hier heb ik wat aan. En..het werkt.
  13. Ik stop er mee. Je wilt het niet begrijpen.
  14. Nee, geen tegels of tabletten. Oude vorm Windows. BHoe kan ik dat scherm vast zetten? moet nu telkens naar Classic Shell installatie. Hoop dat ik nu duidelijk ben?
  15. Heb Windows 10 op mijn pc. Gebruik Classic Shell om niet met de tabletten te hoeven werken. Maar ik krijg toch steeds de tabletten op mijn scherm. Classic Shell klik ik dan weer aan en ga naar settings. Alles staat ingevuld, maar ik heb waarschijnlijk toch een blikje over het hoofd gezien.
  16. Heb een Toshiba Satelite laptop met 30 GB geheugen. Windowes 10 is geinstalleerd. De updates van Windows 10 kunnen niet op de laptop ivm te weinig geheugen. Er is 8 GB nodig. Heb usb stick van 32 GB en externe schijf van 50 GB. Hoe kan ik toch de updates downloaden? De laptop geeft aan dat er te weinig geheugen is , maar kijkt niet naar de 2 ruimtes zoals beschreven. Is hier een handigheidje voor?
  17. Helaas 1 update kon gedownload worden. Daar was nog ruimte voor. maar voor windows upgrade geeft laptop aan dat er te weinig ruimte is. Tompoes verzin een list. hij ziet de usbstick niet.
  18. Heb usb stick van 32 GB aangesloten en het werkt. Heb laptop bij verkoopaktie de Ruyter Meubelen gekregen. Stelt dus niet veel voor. Bedankt voor de hulp.
  19. Ik heb een laptop met 22 GB ruimte. Er aan heb ik een Externe harde schijf van 50 GB gehangen. Op mijn laptop staan gegevens die bij de laptop horen. Foto's etc zijn al overgeheveld naar de externe schijf. Hoe kan ik de ruimte maken voor een update, deze heeft 8 GB nodig. Graag hulp svp
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.