Ga naar inhoud

nsws

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door nsws

  1. Heb je al getracht verbinding te maken met een netwerkkabel? deed hij het toen wel? Draadloos LAN-adapter voor Draadloze netwerkverbinding: Verbindingsspec. DNS-achtervoegsel: Beschrijving. . . . . . . . . . . : Intel® WiFi Link 5100 AGN Fysiek adres. . . . . . . . . . . : 00-16-EA-BD-11-D2 DHCP ingeschakeld . . . . . . . . : nee Autom. configuratie ingeschakeld : ja Link-local IPv6-adres . . . . . . : fe80::f53b:d55c:b28a:c4f%12(voorkeur) IPv4-adres. . . . . . . . . . . . : 212.127.167.214(voorkeur) Subnetmasker. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Standaardgateway. . . . . . . . . : 212.127.167.1 DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 285218538 DHCPv6-client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-11-DA-52-A3-00-16-EA-BD-11-D2 Je DHCP moet ingeschakend zijn om te communiceren.
  2. Heb je al een nieuw IP-adres laten ophalen? Kun je pingen naar je router? kun je wel je IP-adres van je router benaderen? Kortom vertel wat je al ondernomen hebt.
  3. Volgens mij heb ik een (de) oplossing. Na wat speurwerk op het net kreeg ik een hint om te kijken naar het progje BONJOUR van adobe CS3 Vervolgens keek ik in de servicelijst en zag dat het progje eigenlijk van APPLE af kwam . Ik heb vervolgens alle services van APPLE uitgeschakeld en voila nog maar 1 netwerkverbinding. Windows Mediaplayer en/of Media center waren niet verantwoordelijk. Dus mensen, als je last hebt van een soortgelijk probleem neem deze mogelijke oplossing mee.
  4. Nee ik heb geen draadloze adapter in mijn PC zitten. Ik heb zo een vermoeden dat Windows Media player een netwerkverbinding opbouwd. Heeft iemand daar ervarigen mee?
  5. Ik heb een Netgear router en ik heb glasvezel van edunet. Als ik bij netwerk kijk dan zie ik dat ook windows media player een verbinding heeft. Is dat misschien de boosdoener? En zo ja hoe los ik dat op. Wie heeft enig idee?
  6. Hallo, Sinds de installatie van windows 7 64-bits heb ik telkens als ik de pc opstart geen internettoegang. Hij geeft wel aan dat naast verbinding met mijn thuisnetwerk ook nog verbinding is met een onbekend netwerk. Als ik het netwerkcentrum mijn netwerkadapter uitschakel en opnieuw weer inschakel heb ik weer verbinding en verdwijnt het onbekende netwerk. ik gebruik de lan-verbinding (realtek) onboard van het moederbord. ik heb een Netgear router die weer verbonden is met mijn glasvezelmodem Voor de upgrade had ik geen problemen van die aard. Wie heeft dit ook aan de hand gehad of heeft een oplossing voor dit probleem. Alvast bedankt Nico
  7. Hey hallo, Ik heb het zelfde probleem. Na installatie van Windows 7 64-bits versie krijg ik na het opstarten twee netwerkverbindingen. mijn normale thuis-netwerkverbinding en een onbekend netwerk. maar ik krijg geen verbinding met internet. ik heb een gigabyte MB P-35-DS3R en heb de laatste driver reeds gedownload en geinstalleerd. ik heb een on-board Netwerkadapter Realteak met het laatste stuurprogramma versie: 7.6.820.2009 Ik krijg het niet voor mekaar. en ik ben al 2 dagen aan het klooien. Wie kan helpen. EDIT : twee gelijkaardige topics samengevoegd !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.