Ga naar inhoud

krist

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

krist's prestaties

  1. Dit zou eventueel een oplossing kunnen zijn. Als ik de 2 pc's zou verbinden via een thuisnetwerk, kan ik dan die video's kopieren van de ene naar de andere?
  2. Hallo, Ik had een videocamera met van die kleine cassetjes. Ik was van plan die allemaal een keer op dvd te zetten zodat dit makkelijk was om eens af te spelen. Al die cassetjes staan nu op een pc, zo een 160 GB aan filmmateriaal. Dus die pc staat bijna helemaal vol, slechts een 500MB over. Nu is mijn camera stuk en heb dus alleen nog dat filmmateriaal op pc staan die ik kan gebruiken, daarmee moet ik het dus doen. Hoe kan ik eenvoudig dat materiaal op dvd zetten? Het zijn nu avi bestanden. Ik heb wel een programma om films te bewerken, maar daar kan ik bijna niet mee werken omdat de harde schijf zogoed als vol staat. Ik heb wel nog een andere pc waarmee ik dus kan bewerken, maar eerst moet ik die naar daar krijgen. Hoe zou ik al dat materiaal gemakkelijk van de ene pc naar de andere kunnen krijgen? Alvast bedankt.
  3. Bedankt dat alles hier zo mooi uitgelegd wordt, maar ik heb nog problemen Wanneer ik rechts klik op een map, dan kan ik klikken op delen en beveiliging, dan kan ik van deze map een gedeelde netwerkmap maken, een share naam ingeven en dan kan ik op ok klikken, beveiliging staat er bij niet bij en waar kan ik die andere dingen vinden die u zet in foto 2 3 en 4. Sorry hoor , maar ik ken er niet veel van.
  4. Alvast bedankt om zo vlug te reageren. Ik heb veel teruggevonden van wat ik moest doen, alleen vraag ik mij af wat ik met die netwerkkabel moet doen, van waar komt die en waar naartoe gaat die. ---------- Post toegevoegd om 20:15 ---------- Vorige post was om 20:13 ---------- Alvast bedankt om zo vlug te reageren. De merendeel heb ik kunnen doen, maar weet nog niet of het werkt, alleen vraag ik mij af wat ik moet doen met die netwerkkabel, vanwaar komt die en waarnaartoe gaat die. Alvast bedankt. ---------- Post toegevoegd om 20:22 ---------- Vorige post was om 20:15 ---------- Hallo, Ondertussen zie ik mijn pc van boven op mijn laptop verschijnen (BEDANKT!!!!), nu krijgt hij geen toegang, vindt het werknetpad niet. Kunnen jullie mij verder helpen?
  5. Hallo iedereen, Ik heb een probleem voor het maken van een thuisnetwerk. Ik heb er eigenlijk ook niet veel verstand van, daarom dat ik ook naar hier kom. Ik heb een pc met windows xp erop die ik nu boven in de slaapkamer heb gezet. Onlangs heb ik een laptop gekocht met windows 7 erop. Nu probeer ik een netwerkje te maken, zodat ik bestanden kan gebruiken van de 2 pc's. Alles werkt hier draadloos. Op beide pc's heb ik internet (is toch iets wat lukte) Op de 2 pc's heb ik geprobeerd een netwerk in te stellen door ook de werkgroepnaam hetzelfde in te stellen,......maar helaas. Waarschijnlijk moet er nog het een en ander veranderen maar wat? Kunnen jullie mij helpen? Ik heb ook al een tijdje op mijn pc een kabeltje hangen, deze vertelt mij iets over een LAN-verbinding, dat die kabel niet is aangesloten, maar ik dacht dat niet nodig het hebben daardoor ik draadloos surf, of ben ik daar ook mis mee? Kunnen jullie alles een beetje makkelijk uitleggen aub?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.