Ga naar inhoud

Rakoen

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Rakoen's prestaties

  1. De laptop staat niet op een zacht oppervlak, maar de snelheid van de fans verhogen gaat niet zegt hij, er staat zogezegt geen één fan bij speedfan. Dus daarom gaat hij volgende week naar de winkel om zijn pc te laten uitkuisen, en dan kunnen ze terwijl ook kijken als de fans defect zijn. Helaas, kga nog moeten wachten dus :'( Is er echt geen enkel ander programma dan SpeedFan die de fanspeed kan verhogen?
  2. Weet echt niemand hoe je die beveiliging uitzet? Kan toch niet zo moeilijk zijn?
  3. Zijn moederbordnaam is: Acer Aspire 8920 (ID: <DMI>) Alles over zijn bios: http://biosagentplus.com/self_service.php?ref=53cyygh
  4. Ik weet dat het niet veilig is, maar als zijn PC helemaal dood is, dan krijgt hij misschien een nieuwe XD Vertel het me alstublieft!
  5. Hallo iedereen, mijn vriend had gewoon dringend hulp nodig. Zijn laptop (Acer Aspire 8920G) werd altijd rond de 100 graden (speedfan). De laatste tijd viel hij heeltijd uit (om de 20 minuten bij het gamen). Dus heeft hij eindelijk een koeling gekocht, nu zijn de temparturen normaler. Maar het probleem is dat hij nu zelfs om de 5 minuten uitvalt als hij een zwaar spel speelt. Ik wil graag met hem gamen maar de laatste dagen is dat bijna onmogenlijk omdat zijn PC heeltijd uitvalt. (als zijn GPU rond de 75 graden is) Nu wat ik graag zou willen weten: Hoe moet je de beveiliging uitzetten dat je PC doet uitvallen, in zijn bios heeft hij al gekeken. Dus andere dingen zoals: niet prutsen, pc uitkuisen,... moet ik niet weten, daar zorg ik wel voor.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.